Megszólalt férje menesztéséről Sárközi Ákos felesége

F. B. | 2024. Augusztus 14.
Hatalmas megdöbbenést okozott a Konyhafőnök rajongói között a hír, miszerint lecserélik Sárközi Ákos séfet a műsorban. A hír kapcsán felesége is megszólalt.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Sárközi Ákos nélkül indul A Konyhafőnök 11. évada. A napokban ugyanis elkezdődött a főzőshow forgatása, de már nélküle. A Blikk információi szerint a Sztárboxban hamarosan bizonyító Ákos séfet is érzékenyen érintette, hogy 8 év után kihagyták a produkcióból, ami érthető is, hiszen még 2016-ban, a főzőshow negyedik évadában csatlakozott Fördős Zéékhez, Bernáth Józsefet váltotta.

Fotó: RTL/ Sajtóklub

„A helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Nem önszántából távozott a műsorból, (…) egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami (…) teljesen váratlanul érte Sárközit” – mesélte a bulvárlap informátora.

Az RTL még titkolja, hogy kire cserélte le Sárközi Ákost. A Blikk információi szerint az új zsűritagot az ország 3 legjobb séfje között tartják számon, ő is Michelin-csillaggal büszkélkedhet.

Megszólalt a séf felesége

A hír kapcsán a Story.hu megkereste Ákos feleségét, Évit, aki pár mondatban válaszolt is arra, hogy hogyan érzik most magukat: 

Nincs az az élethelyzet, amiben ne támogatnánk egymást, mellette állok. És elárulom, mi most is tökéletesen jól vagyunk, nincs lelki válság, és megsúgom, Ákos is remekül érzi magát. Azt hiszem, amíg mi itt vagyunk egymásnak, gond nem lehet az életünkben!

– mondta.

Exit mobile version