nlc.hu
Sztárok

Sárközy Ákosék családi háza

Sárközy Ákos és felesége megmutatták új otthonukat, gyönyörű kertes házba költöztek

A járványhelyzet miatti bezártság alatt döntötték el, hogy nem maradnak a belvárosi lakásukban. Zöldre és nyugalomra vágytak.

Újra szerelembe esett A Konyhafőnök séfje! Sárközi Ákos a kertjébe, a kinti grillkonyhába és a családi ház adta szabadságba zúgott bele.

Sárközi Ákos

Kertes házra váltottak Sárközi Ákosék (Forrás: Sajtóklub)

Feleségével, Évivel nem bírták tovább a bezártságot, ezért eldöntötték, hogy új otthont keresnek maguknak és a belvárosi lakásukat egy gyönyörű kertes házra cserélték. Új otthonukat a Fókuszban mutatták meg.

„Úgy alakult, hogy mégis bementünk a belvárosba, aztán pont akkor jött a Covid, és akkor aztán nagyon be voltunk zárva. Ákos pedig még nehezebben bírta” – árulta el a sztárséf párja.

Annyira jó volt a gyerekekkel együtt tanulni, annyira jó volt együtt lenni, de a kreativitás, az, hogy nincsen konyhám, nincsenek vendégek, ezt nagyon nehezen vészeltem át. És akkor fogalmazódott meg bennem igazán erőteljesen, és Éviben is, hogy jó lenne kicsit kimenni, mondjuk azt, hogy a peremkerületbe, vagy valami kis zöldbe, hogy bármikor ki tudjunk sétálni a kertbe” – indokolta a költözést Sárközi Ákos, aki imád az új helyén – a hatalmas, kerti grillkonyhájában – kísérletezgetni. Feleségének, Évinek pedig saját festőbirodalma lett. Olykor még cserélnek is. 

Olvass még Sárközi Ákosról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top