nlc.hu
Sztárok

Sárközi Ákosék otthona

Sárközi Ákos és felesége megmutatták álomotthonukat

Imádja a belvárosi, galériás lakását a házaspár, ahol mindenkinek megvan a saját kuckója.

Sárközi Ákos a feleségével, Évivel együtt mutatták meg a Fókusznak az álomlakásukat, azaz az első közös otthonukat. A belvárosi lakásukba fél évvel ezelőtt költözött be A Nyerő Párosban is szereplő házaspár. Úgy érzik, megtalálták a számukra tökéletes álomotthont, ahol mindennek és mindenkinek megvan a helye.

Sárközi Ákos és felesége

Sárközi Ákosék A Nyerő Párosban még friss házasok voltak, azóta már túl vannak az első évfordulójukon – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Nagyon szeretjük. Tágas, mindenkinek megvan a saját kis fészke” – vallotta be a nemrég árulkodó fotót posztoló Sárközi Évi.

Ez az első olyan közös otthon, ami már a mienk. Nagyon sok helyen laktunk, és mindig szerettünk elmenni akár albérletbe is. Tök jó volt, hogy mindig költözgettünk, de most legfőképpen az volt nálunk a kulcsfontosság, hogy vannak gyerekek” – mondta el A Konyhafőnök sztárja. (Évinak a korábbi kapcsolatából egy fia és egy lánya van, míg A Konyhafőnök sztárjának egy kislánya)

Az új lakásban két új taggal is bővült Sárköziék családja: két csivava kutyát (Szusit és Gingert) vettek magukhoz.

Az ebek és a gyerekek mellett azért szeretnek kettesben is lenni, erre nagyon alkalmas a lakás legmeghittebb pontja: a hálószoba, ahol a galéria a festőművész Évi munkahelye is. 

Sárközi Ákos lakása

 

Sárközi Ákos lakása

 

Sárközi Ákos lakása

 

Sárközi Ákos lakása

 

Sárközi Ákos lakása

 

Sárközi Ákos lakása

 

Képek forrása: Fókusz – videó

Olvass még Sárközi Ákosékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top