Sztárok

Sárközi Ákos hónapokig hazudott Évinek, aki tudta, mire készül

Sárközi Ákos nagyon romantikus körülmények között kérte meg szerelme kezét, ám előtte hónapokig hazudott neki.

Bár Sárközi Ákos és Évi csupán két éve ismerik egymást, mégis úgy tűnik, mindent tudnak a másikról. A Nyerő Párosban nagyon jó csapatot alkotnak, bár nem sikerült igazán beilleszkedniük a társaságba. Tavaly nyáron házasodtak össze, a lánykérés pedig annyira romantikus volt, mint ahogy minden kislány elképzeli fiatalon. Előtte azonban, hónapokig hazudott Ákos a kedvesének, hiszen nagy előkészületeket igényelt az akció.

„Hogy ez idő alatt mennyit hazudoztam a feleségemnek, hogy végül boldoggá tegyem – kezdte Sárközi Ákos a Meglepetésnek. – Egyszer le is buktam! Azt mondtam neki, már leparkoltam a ház előtt, és amikor még félóra múlva sem értem haza, felhívott. Épp a gyűrűk között válogattam az ékszerboltban, elfelejtettem, hogy előzőleg mit hazudtam, és a kérdésre, hogy hol a csudában vagyok, rávágtam, hogy még a dugóban ülök. Szerencsére jól kezelte a helyzetet, mert biztosan érezte, hogy valami jó dolog van készülőben” – mesélte a sztárséf.

További részletek a magazinban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top