Egyfolytában csak utazgat a Polgár házaspár: „Herdáljuk az örököseink vagyonát”

F.C. | 2024. Augusztus 15.
A műkereskedő állítja, megdolgoztak azért, hogy most élvezzék a munkájuk gyümölcsét.

Nagy a dilemma a Polgár családban: Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde jelenleg azon gondolkodnak, hogy az Amazonas folyó melyik szakaszát (Perút vagy Brazíliát) vállalják be a következő utazásukkor, aminek Dél-Amerika az úti célja. A házaspár épp csak most jött haza Írországból, ahol korábban még nem jártak, de már tervezik a következő útjukat. “Kvázi bakancslistás volt. Most megvolt a pipa. (…) Béreltünk autót és bejártuk egész Írországot” – mesélte a Reggeliben Polgár Árpád.

Az egyik fő cél az volt, hogy néhány kastélyt meglátogassunk, ami rajta volt az én bakancslistámon” – fűzte hozzá a neje.

Október végén-november elején utaznak majd Dél-Amerikába, de előtte még Spanyolországot is célba veszik.

A folyamatos utazgatásuk kapcsán Polgár Árpád megjegyezte, hogy másoknak rosszul hangozhat, hogy ők ennyit utazgatnak, de azt mondta, megdolgoztak azért, hogy most élvezzék a munkájuk gyümölcsét. “Ez rosszul néz ki a tévénézőknek, hogy ‘ők ezzel foglalkoznak, hogy hova menjenek’. Dolgoztunk eleget. Dolgoztunk az életünkben sokat, most valóban egy picit rosszul hangzik, hogy ‘ezek csak ezzel foglalkoznak!’ Igen, mi most ezzel foglalkozunk! Mert az élet ilyen. (…) Ezt csak azért próbálom így kiigazítani, mert az emberek azt mondják, ‘nekem sok gondom van, nem tudom megvenni a kenyeret, ezek meg ezzel foglalkoznak’. Mi is dolgoztunk nagyon sokat. Most valóban egy picit túl luxusosnak tűnik az életünk. Herdáljuk az örököseink vagyonát” – indokolta a rengeteg utazgatást.

A műkereskedő amúgy a 2023-as súlyos agysérülése után döntötte el, hogy még jobban fogja élvezni az életet. Mindig is szeretett élni, ám mióta a halál torkából visszatért, még inkább ezen van, mivel ráébredt arra, mennyire törékeny az élet. Így a felgyógyulása óta igyekszik a nejével minél több dolgot látni, kipróbálni. „Végrendeletet már korábban írtam, mert szerettem volna, hogy ha elmegyek, Tünde és a három gyermekem között minden rendben legyen. Bakancslistám viszont igazán most lett, mert a történtek után eldöntöttem, még jobban élvezni fogom az életet. Gond nélkül herdáljuk a vagyonunkat, hiszen csak az emlékeimet és az élményeket viszem magammal a túlvilágra”vallotta be akkor Polgár Árpád, aki a felgyógyulása után először Jordániát, majd Indiát járta be a feleségével.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Reggeli – videó

Exit mobile version