nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád bakancslistája

Polgár Árpád az agysérülése után: „Bakancslistám igazán most lett” – eldöntötte, még jobban fogja élvezni az életet

Felgyógyulása óta minél több dolgot szeretne látni, kipróbálni.

A súlyos agysérüléséből csodával határos módon felépült Polgár Árpád megfogadta a történtek után, hogy még jobban fogja élvezni az életet. A műkereskedő mindig is szeretett élni, ám most még inkább ezen van, mivel ráébredt arra, mennyire törékeny az élet.

Polgár Árpád

Polgár Árpád és felesége, Polgár Tünde – Fotó: Sajtószoba

„Végrendeletet már korábban írtam, mert szerettem volna, hogy ha elmegyek, Tünde és a három gyermekem között minden rendben legyen. Bakancslistám viszont igazán most lett, mert a történtek után eldöntöttem, még jobban élvezni fogom az életet. Gond nélkül herdáljuk a vagyonunkat, hiszen csak az emlékeimet és az élményeket viszem magammal a túlvilágra” – mondta el a Blikknek.

Elárulta, feleségével nemrég Jordániában voltak, most Írországba készülnek, novemberben pedig egy indiai körútra, aztán a téli hónapokat ismét Amerikában töltik, ahol szintén utaznak majd.

Ami az állapotát illeti, a gyógyszereket ugyan egy hónapja elhagyhatta, de ennek ellenére még nem a régi. „Néha megszédülök, kicsit hülyébb lettem, mert nem jutnak eszembe nevek. A szagokat és az ízeket sem érzem. (…) Nem tudni, ezek valaha is helyrejönnek-e, de ha nem, együtt tudok mindezzel élni” – vallotta be Polgár Árpád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top