nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád állapota a baleset óta

Polgár Tünde a férje állapotáról: „Várnunk kell, majd az idő eldönti, mi lesz”

Orvosai is tanácstalanul állnak az üzletember jelenlegi tünetei előtt.

Mint arról korábban beszámoltunk, életveszélyes koponyasérülést szenvedett Polgár Árpád február végén az amerikai otthonukban. Hetekig az intenzív osztályon ápolták az üzletembert, mert koponyaűri vérömlenye volt. A Blikk megtudta, Polgár Árpád a baleset óta még nem épült fel teljesen, a felesége nyilatkozott arról, hogy mi a probléma.

Polgár házaspár,

A Polgár házaspár – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A műkereskedő az agysérülés nyomán elvesztette az íz- és szagérzékelését, ám egyelőre nem tudni, hogy végleges-e ez az állapot. „Az orvos azt mondta, vagy visszajön Árpi íz- és szagérzékelése, vagy nem. Egyelőre semmit nem érez. (…) Várnunk kell, majd az idő eldönti, mi lesz” – mondta el a bulvárlapnak Polgár Tünde.

Az üzletember még áprilisban arról beszélt, hogy gyakorlatilag újraszületett, a halál torkából tért vissza: „Tulajdonképpen ezt a február 26-át az én második születésnapomnak fogjuk kinevezni, hiszen most születtem másodszor igazán, hogyha tényleg komolyan vesszük az orvosok véleményét erről a betegségről”. Az emberek 40 százaléka ugyanis nem él túl egy ilyen balesetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top