nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád állapota a koponyasérülés után

Ilyen állapotban van most Polgár Árpád a súlyos koponyasérülése után

Megköszönte a sok pozitív energiát.

Mint arról korábban beszámoltunk, Polgár Árpád életveszélyes koponyasérülést szenvedett február végén a floridai házuk teraszán. Hetekig az intenzív osztályon ápolták az üzletembert, aki 12 kilót fogyott a súlyos balesete után.

Polgár Árpád

Polgár Árpád és Polgár Tünde a floridai otthonukban – Forrás: YouTube – Polgár Net

A Polgár-házaspár legújabb YouTube-videójukban – amelyben Polgár Tünde bemutatta a felújított floridai házukat – a jelenlegi állapotáról is vallott a műgyűjtő. Mint kiderült, olykor még szédül, egyelőre lassabban mozog, mint a balesete előtt, és nagyon vigyáz arra, nehogy ismét elessen, mert félő, hogy az már végzetes lehet a számára.

Nem százszázalékos még a térérzékem. Kicsit néha megszédülök, váratlanul, de hát ez egy folyamat, azt mondják, ez így teljesen rendben van, és mindenképpen az abszolút gyógyulás útján vagyok. (…) Nagyon-nagyon örülök annak, hogy újraszülettem. Tulajdonképpen ezt a február 26.-t az én második születésnapomnak fogjuk kinevezni, hiszen most születtem másodszor igazán, hogy ha tényleg komolyan vesszük az orvosok véleményét erről a betegségről. (…) Most semmiképpen sem tenne jót nekem még egy esés. Azt mondják, az akár végzetes is lehet. (…) Lassabban mozgok, mert nagyon meg kell még gondolnom a mozgásomat” – mondta el a videóban Polgár Árpád, aki már csak 2 kiló mínuszban van a balesete előtti súlyához képest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top