nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpád az elsőszülött fiáról

Polgár Árpád: „Elbuktam apaként” – családi konfliktusokról rántotta le a leplet az üzletember

Őszintén vallott arról Polgár Árpád, hogy milyen súlyos ellentét alakult ki az elsőszülött fia és a felesége között, illetve arról is, hogyan mérgesedett el a kapcsolata a fiával.

Polgár Tünde komoly nehézségekkel küzdött meg a férje, Polgár Árpád oldalán. Élesen bírálták a férje előző házasságaiból született gyerekei. Az üzletember elsőszülött fiával, Ádámmal és a második házasságából született lányával, Szilviával – bármennyire is igyekezett – hosszú ideig nem tudott jó viszonyt kialakítani – írja a Story magazin Polgár Árpád önéletrajzi könyve alapján.

Polgár Árpád,

Nagyon összeveszett a legnagyobb fiával Polgár Árpád, hónapokig nem is beszéltek – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Gyakran előfordul nézeteltérés Ádám és Tünde között. Nekem a legnehezebb a helyzetem, hiszen ezekben a vitákban én vagyok az ütközőpont. (…) Ádám üvölt, lek*rvázza-aranyásózza Tündét, aki pedig hallgat. Én meg tehetetlenül szenvedek középen” – írja az Egy polgár sorsa című könyvében.

Tünde és Ádám kapcsolata az évek alatt ugyan rendeződött, ugyanakkor – ezzel szinte egyidőben – Polgár Árpád ahogy ő fogalmaz, apaként elbukott. A milliárdos a mai napig élete egyik legnagyobb kudarcaként tartja számon, ami közte és a fia között történt. Mentalitásbeli különbség miatt a munkán vesztek össze a galériában, és már nem volt visszaút. Mint írja, az egyik komoly vitájukat így zárta a fia: „Nem akarok örökké Valaki fia lenni, és a te álmaidat építeni! A lábam se teszem ide be többé” – fakadt ki az elsőszülött fia. „A legfontosabb álmom, hogy Ádám átvegye a cégvezetést, szertefoszlik. Magamba roskadok. Hát nem látja, hogy nem magamnak építettem? (…) Hónapokig nem látom, nem beszélünk. (…) Még ma is bukásnak érzem azt a napot. Elbuktam apaként.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top