nlc.hu
Sztárok

Sztárok hosszú házasságának a titka

3 sztárpár, akik már több mint 20 éve házasok – ez a titkuk

Bizonyítják, hogy a boldogság életre szóló is lehet.

Léteznek hosszan tartó házasságok a sztárvilágban – íme 3 példa. Ezek a sztárpárok kiállták az idő próbáját és több mint 20 éve együtt vannak.

Ők aztán jól tudják, mi a boldog párkapcsolat titka, és el is árulták:

Barta Sylvia

Barta Sylvia hosszú idő után a 20. házassági évfordulójukon mutatta meg a férjét – Fotó: Sajtószoba

Barta Sylvia és párja, Kolossváry Ádám 22 éve vannak együtt és 20 éve házasok. A TV2 meteorológusának töretlen a boldogsága a férjével, a 20. házassági évfordulójukat Dubajban ünnepelték idén. “A férjemmel harmóniában élünk. Egy elegáns, sármos, csodás ember. Közös hobbink a vitorlázás. (…) Nagyon szeretjük egymást. Jó alapokra épült a kapcsolatunk. Mély szeretetre, szerelemre” – vallotta be Barta Sylvia. A tévés úgy véli, azért sem fáradt el a kapcsolatuk ennyi idő után sem, mert Ádám idősebb nála, és – elmondása szerint – “egy kicsit tapasztaltabban nyúlt a házasságukhoz”, ami neki már a harmadik.

Lelkileg is nagyon jól megértjük egymást, hasonló az ízlésünk, stílusunk. (…) Hagyunk egymásnak teret, ugyanakkor mindig rohanunk egymáshoz” – mesélte a kapcsolatukról Barta Sylvia.

Polgár Tündéék is már több mint két évtizede élnek boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban: 11 éve házasok és 23 éve alkotnak egy párt. A luxusfeleség szerint az olyan apró gesztusok, mint az érintés, ölelés, csók, kézfogás is nagyon fontosak egy kapcsolatban, csakúgy, mint az együttalvás. “Árpival az első perctől fogva egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket. (…) Mindig összebújva fekszünk és kelünk” – árulta el.

Polgár Tünde,

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád évtizedek óta hű társai egymásnak – Fotó: Sajtószoba

Polgár Tünde szerint nincs igazán nagy titkuk: csak a kölcsönös tisztelet, szeretet és odafigyelés. “Huszonhárom év telt el azóta, és a mai napig össze vagyunk fonódva. Persze a szerelem egy idő után átalakult, a rózsaszín köd elmúlt, és nagyon mély szeretet, tisztelet, megbecsülés váltotta fel” – vallotta be.

Erős Antónia és férje, Tóth László 25 éve házasok. A híradós elárulta, az ő házasságuk sem tökéletes, de tudják, hogyan jöjjenek ki a mélypontokból.

Erős Antónia

Erős Antóniáék idén októberben ünnepelték az ezüstlakodalmukat – Fotó: Sajtóklub

Mint minden házasságban, nálunk is egymást váltják a jobb és a nehezebb időszakok, és az a fontos, hogy ezekben rosszabb időkben is kitartunk egymás mellett. A munka, a gyerekek, a mindennapok problémái nálunk is okoznak gondokat, de a problémák arra vannak, hogy megoldjuk őket” – magyarázta Erős Antónia, aki szerint az is közrejátszhat a hosszú házasságukban, hogy ő is és a párja viszonylag érettebbek voltak, amikor megismerkedtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top