nlc.hu
Életmód

Erős Antóniáék 25. házassági évfordulója

Hosszú házasságuk titkáról vallott Erős Antónia, már 25 éve van együtt a férjével

Az ezüstlakodalmukat ünneplik Erős Antóniáék.

Erős Antóniának bőven van oka az ünneplésre: ma van az 52. születésnapja, holnap pedig a 25. házassági évfordulója a férjével. A műsorvezető elárulta a Blikknek, mitől működik ennyi idő után is ilyen jól a párkapcsolatuk.

Erős Antónia

Erős Antónia és férje az ezüstlakodalmukat ünnepli – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Mint minden házasságban, nálunk is egymást váltják a jobb és a nehezebb időszakok, és az a fontos, hogy ezekben rosszabb időkben is kitartunk egymás mellett. A munka, a gyerekek, a mindennapok problémái nálunk is okoznak gondokat, de a problémák arra vannak, hogy megoldjuk őket” – magyarázta Erős Antónia, aki szerint az is közrejátszhat a hosszú házasságukban, hogy ő is és a párja viszonylag érettebbek voltak, amikor megismerkedtek.

Már túl voltunk pár kevésbé jól sikerül kapcsolaton is, ami miatt pontosan tudtuk mindketten, mit keresünk, mi az, amit akarunk egy párkapcsolattól, és mi az, amit nem” – árulta el a tévés, aki szerint a szeretet és a tisztelet mellett rengeteg kompromisszumot is kell hozni ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. 

Erős Antónia – kérdésre válaszolva – azt is elárulta a bulvárlapnak, hogy férjével nem tervezi azt, hogy újra összeházasodnak. “Mi nem tartunk esküvőt még egyszer, ez biztos” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top