Életmód

Erős Antónia szórakoztató egészségnapra hív

Ingyenes családi egészségnapot rendez a népszerű híradós és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

Erős Antónia szórakoztató egészségnapra hív

Az Egy Csepp Világnap elnevezésű rendezvény november 20-án, vasárnap 10-18 óra között lesz Budapesten, a MOM Sportban. Olyan fellépők szórakoztatják a gyerekeket, mint a Kolompos, Peller Anna és a Street Sixteen tinizenekar. Ismét megnyit a közkedvelt Teddy Maci Kórház, ahol a gyerekek játékmacikat „gyógyítanak” orvostanhallgatókkal. A kicsiket várja az ugrálóvár és a KiDS Birodalom izgalmas játékai is, míg a nagyobbak sport- és kreatív feladatokban vezethetik le energiáikat.

Erős Antónia szórakoztató egészségnapra hív
A színpadon népszerű színészek, műsorvezetők váltják egymást, mint Erős Antónia, Csonka András, Barabás Éva, Rábai Balázs, akik egészségmegőrzésükről is beszélnek majd. A hírességek megméretik vércukorszintjüket, és vállalkoznak egyéb ingyenes szűrésre is – látásvizsgálat, lábdiagnosztika, testösszetétel-mérés, diabetológiai-, dietetikai- és fogászati tanácsadás -, melyekre bárkinek lehetősége lesz a rendezvény teljes ideje alatt. Koncertet adnak az idei X-Faktor versenyzői, Paulina és Csonka András is.

Erős Antónia szórakoztató egészségnapra hív
Erős Antóniához csatlakozhatsz 15 órakor a hagyományos Diabétesz Sétán, mellyel arra hívják fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért, és hogy a sport a cukorbetegeknek az életminőség jelentős javulását, a jobb vércukorértékeket jelentheti. A séta a Magyar Természetjáró Szövetség segítségével online közösségi kihívással is kiegészül Kék Kör Túra néven, melyhez csatlakozhatsz november 14–20. között. Cél: az Országos Kékkör távjának a megtétele. A kampány vasárnap a MOM Sportban zárul, ahol gyaloglópadon „gyűjtheted a kilométereket”: a rendezvényen nyereményeket sorsolnak ki, de a tombolán is értékes ajándékok találnak gazdára. Az Egy Csepp Világnap főtámogatója a 77 Elektronika Kft., támogatója: Családbarát Magyarország.

www.egycseppfigyelem.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top