nlc.hu
Életmód
Eszméletlenül dögös bikiniben Erős Antónia

Eszméletlenül dögös bikiniben Erős Antónia

Thaiföldi nyaralása közben töltött fel fürdőruhás fényképet Erős Antónia az Instagramra, nekünk pedig elállt tőle a szavunk.

Praktikus és egyszerű sportolással tartja fitten magát Erős Antónia: mint korábban elmondta, alakjának és vitalitásának titka a napi kutyasétáltatás, illetve heti 2-3 alkalommal torna, melyet a garázsban szokott folytatni. Akármennyire is hétköznapinak tűnik a módszer, az eredménye semmiképpen sem nevezhető annak, a híradós ugyanis bikinis fényképet mutatott magáról közösségi oldalán, és még egy 20 éves is megirigyelhetné alakját.

„Kajakoztunk főiskolás korunkban Kaposvár mellett a Deseda-tavon. Nem gondoltam volna, hogy kb 30 évvel később kipróbálom ezt egy mangrove erdőben is. És végre azt is megtudtuk, hogy hogyan nő az ananász” – írta képei mellé. Erős Antónia egyébként szemmel láthatóan nyaralás közben is a klasszikus megjelenésre törekszik. Mindenféle díszítéstől és mintától mentes fürdőruhája klasszikus darab, ami cseppet sem meglepő a híradóstól, aki elmondása alapján tudatos vásárlónak tartja magát, és nem érzi azt, hogy mindenáron le kell emelnie valamit a polcról csak azért, mert éppen egy ruhaüzletbe téved.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top