nlc.hu
TV-sztárok

Erős Antónia az edzésről

Erős Antónia különös módon tartja fitten magán: „Eleinte furcsán néznek az emberek”

Olcsó megoldást választott.

Erős Antónia 53 évesen is bombaformában van. Kell is, hiszen mindennap a képernyőn szerepel, de a legtöbb hírességgel ellentétben ő olcsóbb megoldást választott arra, hogy fitten tartsa magát. 

Erős Antónia

Fotó: Olajos Piroska

„A kutya nagy segítség, én is mindennap sétálok Maxszel legalább tizenöt percet, de olykor harmincat is. Ez persze, egy tempósabb séta, ő ugyanis olasz agár, megy, mint a nyúl. De ezt a napi tizenöt, később húsz-harminc percet kutya nélkül is meg lehet tenni – magyarázta a Blikknek a híradós, aki otthona adottságait is kihasználja. – Négylakásos társasházban lakunk, hetente kétszer-háromszor jövök le a garázsba, ahol ötven percet, egy órát tornázom. Először lépcsőzöm 15-20 percet, utána súlyzókkal végzek gyakorlatokat, kitöréseket, aztán hasizomgyakorlatokat egy régi matracon. Nagyjából megpróbálom úgy elosztani a feladatokat, ahogy az edzőteremben tenném.”

Mint mondja, a szomszédai először meglepődtek a látványon, majd lassan megszokták.

Lehet, hogy eleinte furcsán néznek az emberek, hogy valaki ott rohangál, de aztán megszokják. Nálunk négy család lakik ebben a társasházban, jól ismerjük egymást, most már mondják, amikor elmegyek mellettük, hogy hajrá!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top