nlc.hu
Trend

Erős Antónia nem vesz százezres nagyságrendben ruhát

Erős Antónia elárulta, mennyit költ ruhákra

Az édesanya szülőként sem költ nagy összegeket az öltözködésükre.

Erős Antónia a Ruhastory című YouTube-műsorban beszélt arról, hogyan néz ki a gardróbja. A híradós tudatos vásárlónak tartja magát, aki mindenáron nem vesz le egy darabot a boltok polcairól. Következetesség jellemzi az élet minden területén, ez a vásárlási szokásaira is igaz. Erről is nyilatkozott az interjú során.

„Nem veszek százezres nagyságrendben ruhát. Ez egy lélektani határ. Volt egy ruha, ami nagyon tetszett, az eredeti ára 150 000 ezer forint körül volt, és az outletben levitték az árát a harmadára. Ott azt mondtam, hogy egy tervezői ruháért kiadok ötvenezer forintot, de egy átlagos pulóverért, amelyet megvehetek bármelyik fast fashion boltban, nem adnék ennyit” – mondta Antónia, aki ezen elvek szerint próbálja nevelni kamaszgyerekeit is. A világjárvány idején meglepő lépésre szánta el magát, melyről szintén beszélt a műsorban.

Erős Antónia

Erős Antónia (Fotó: Trenka Attila)

„Elképesztően sokat költöttünk ruhákra, és volt egy pont, amikor azt mondtam, elég ebből, és egy éven keresztül nem vettem magamnak semmit. És nem történt semmi baj. Egyrészt nem szenvedtem ettől, másrészt sokat spóroltam. Tök jól esett. Egyébként ezután egy-két hónappal kezdtek el hasonló fogadalmakról posztolni sztárok. (…) Attól sikítófrászt kapok, ha valaki egy darab pólót megrendel Amerikából. Még akkor is, ha kifizeti az árát. Nem ez a lényeg, hanem az elv. Ráadásul nekem kell az, hogy megtapogassam a ruhát, és nem fogom visszaküldeni, ha nem jó”szemlézte a story.hu. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top