nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia utazása

Erős Antónia bikinis fotójától leesett az állunk

Bomba formában van.

Erős Antónia a mesés Balira látogatott, itt készült róla ez a bikinis fotó is. Az RTL Híradó műsorvezetője utoljára augusztusban töltött fel egy képet, amelyen strandolt, ám akkor sem láthattuk így. Antónia számára egyébként rendkívül fontos az egészséges életmód, emellett rendszeresen sportol, aminek eredménye meg is látszik rajta. 

Korábban a követői megkérdezték, mi az alakjának a titka, melyre a tévés így válaszolt:

„A garázsban van néhány súlyzó, gumikötél, amiket használok, és a háromemeletes társasház lépcsőházában lépcsőzök, ezeket hetente háromszor. A covid óta nem voltam edzőteremben. De most már hiányzik, és tervezem is, hogy keresek egy jót!”

Erős Antónia

Erős Antónia (Fotó: RTL)

És mit gondol Antónia a megjelenéséről?

„Egyrészt nem vagyok túl szép, amit irigyelni kéne. Másrészt nem élek felhőtlen luxuséletet. A valódi teljesítményt azért nem irigylik el, mert abban meló van. Társasházi lakásban élek, éljük a hétköznapi életünket, és nem hivalkodom” – nyilatkozta az InStyle magazinnak a híresség. Arról, hogy a férjét és a gyerekeit miért nem látni többet a médiában, úgy beszélt:

„Azért, mert én a nyilvánosság előtt, a képernyőn dolgozom, ez nem jelent semmiféle kötelezettséget a család többi tagjára nézve. Eldönthetik, hogy mit szeretnének és mit nem. Semmiképpen nem szeretnék családi valóságshow-t csinálni az életünkből, mert attól tartok, hogy ezzel nagyon elmozdítanám a gyerekeket egy olyan irányba, hogy aztán ők maguk sem tudnák, hol a helyük.” 

Íme pár évekkel ezelőtti fotó Erős Antóniáról 

Erős Antónia
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top