nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia véleménye

Erős Antónia szerint egy ismert ember gyerekének nem kell szerepelgetnie

A tévésnek határozott véleménye van azzal kapcsolatban, mi tartozik a nyilvánosságra.

Erős Antónia mindig is azon hírességek közé tartozott, akik meghúztak egy határt a magánéletükkel kapcsolatban. Egy-két karácsonyi, illetve anyák napi interjún kívül nem is láthattuk a gyerekeit, kivéve, amikor 1 évesek voltak és a műsorvezető a férjével közösen úgy döntött, hogy most az egyszer bevállalnak egy fotózást. Mindezt az idén 25. születésnapját ünneplő Story magazinnak, akik ennek apropóján készítettek is egy interjút az RTL sztárjával. 

„Ezen a címlapon egyévesek voltak, ez valóban exkluzív. Ezt se akartam, de el kellett fogadnom, hogy az emberek igenis kíváncsiak arra, hogy néznek ki a gyerekeim. Végül az lett a döntés, a férjemmel közös, hogy egyévesen, egy magazinnak, egyszer készíthetünk exkluzív fotósorozatot. Az emberek örültek ennek” – emlékezett vissza Antónia, aki arról is vallott, miért nem láthatjuk az ikreket sűrűbben a médiában, vagy a közösségi oldalain.

„Mind a mai napig nem szeretem szerepeltetni a gyerekeimet, azt gondolom, egy ismert ember gyerekének nem az a dolga, hogy szerepelgessen, se az Instagramon, se különböző magazinokban, hanem az a dolga, hogy élje az életét. És ha majd úgy alakul, valamiért érdemes arra, hogy megjelenjen az online felületeken, az megtörténik magától.”

Erős Antónia

Erős Antónia (Fotó: Trenka Attila)

Erős Antónia ikrei, Szonja és Matyi 14 évesek, és a híradós szerint egyáltalán nem hasonlítanak egymásra: míg Szonja kerüli a nyilvánosságot, addig Matyira fényes zenei karrier vár. A fiatal fiú idén másodszor lépett fel a Sziget fesztiválon, ebben pedig édesanya maximálisan támogatja. 

„Szerintem minden szülő nagyon büszke, ha azt látja, hogy a gyereke nagyon-nagyon elhivatott, szereti, amit csinál, és még jó is benne. Azt látom, hogy egy ajándék az élettől, hogy ez a három fiú találkozott. Ha látjátok, hogy egy karaván mozog a fiúk mögött, az a három család karavánja, időnként még barátok is. Mi vagyunk a roadok, a sajtósok, a mörcsök, minden, ami egy zenekar körül létezik. Mindenki mindent beletesz, amit csak tud, hiszen még gyerekek, nagyon sok segítségre van szükségük” – mesélte akkor a híradós. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top