nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia fia

Íme Erős Antónia fia, Matyi, aki színpadra lépett a Szigeten

Az RTL Híradójának műsorvezetője a kordon előtt izgulta végig a koncertet. 

Erős Antónia fiának, a 14 éves Matyinak Street Sixteen nevű zenekara már másodszor lépett fel a Szigeten, telt ház előtt. 

„A mi repertoárunkban szerepel a Beatlestől a Rage Against the Machine-ig mindenféle szám, de már a saját dalaink is alakulgatnak. Arra fogunk ráfeküdni, hogy most már minél több saját szerzeményt is adjunk elő” – nyilatkozta a Fókusznak Tóth Mátyás, aki a zenekarban együtt zenél Czutor Zoli egyik fiával, Czutor Simon Zsigmonddal is. Erős Antónia nagyon büszke a gyermeke sikereire. 

„Szerintem minden szülő nagyon büszke, ha azt látja, hogy a gyereke nagyon-nagyon elhivatott, szereti, amit csinál, és még jó is benne. Azt látom, hogy egy ajándék az élettől, hogy ez a három fiú találkozott. Ha látjátok, hogy egy karaván mozog a fiúk mögött, az a három család karavánja, időnként még barátok is. Mi vagyunk a roadok, a sajtósok, a mörcsök, minden, ami egy zenekar körül létezik. Mindenki mindent beletesz, amit csak tud, hiszen még gyerekek, nagyon sok segítségre van szükségük” – mesélte a híradós

Erős Antónia fia, Matyi.

Erős Antónia fia, Matyi (Fotó: RTL/Fókusz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top