nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia és Szellő István akkor és most

Emlékszel még? Így kezdte együtt a híradózást 25 éve Erős Antónia és Szellő István

Nehéz elhinni, pedig igaz, hogy Erős Antónia és Szellő István 1998. április 3-án este kezdte a közös híradózást, és azóta is szuper párost alkotnak együtt. 

Csatornájuk, az RTL tavaly decemberben ünnepelte 25 éves jubileumát, ami remek alkalmat szolgáltatott arra, hogy oszlopos munkatársaikat kérdezzék az indulásról. Erős Antónia így emlékezett vissza a kezdeti időszakra: „Megkeresett egy volt kollégám fél évvel ez RTL indulása után, hogy küldjek az RTL-nek műsorvezetésről felvételt, de nem mondták meg, hogy milyen műsorra. Annyit mondtam, hogy időjárás-jelentést nem szeretnék csinálni, mert híradós vagyok. Miután megkapták a felvételt, felhívott az akkori hírigazgató, és egy személyes találkozás után szerződést ajánlott” – idézte fel a kezdeteket a híradós duó női tagja, aki a közös munka alatt lett anyuka.

Erős Antónia és Szellő István

Erős Antónia és Szellő István 25 évvel ezelőtt (Fotó: fotocentral.hu)

Antónia azt mesélte, hogy Szellő István (és a többi stábtag is) kezdettől fogva nagyon szimpatikus volt neki és igazán kedvesen fogadták, ami kellemes csalódás volt számára, arra készült ugyanis, hogy a frissen indult kereskedelmi tévében mindenki nagyképű lesz. Most már persze mindketten nevetnek ezen a poénon, s az elmúlt két és fél évtizedben rengeteg közös élményben volt részük. A munkakapcsolat mellett szoros barátság is kialakult közöttük, Szellő István Antónia férjével, Tóth Lászlóval is nagyon jóban van.

Erős Antónia és Szellő István

Erős Antónia és Szellő István az RTL 25. születésnapján (Fotó: fotocentral.hu)

A Story magazinnak idézték fel azt az emlékezetes időszakot, amikor egymás szomszédaiként éltek: „Mindketten lakást kerestünk, én kaptam egy ajánlatot egy cégtől, és mondták, hogy van még egy készülő lakás – mesélte Szellő István, aki beismerte, hogy hírfüggő. – Rákérdeztem Nettiéknél, hogy nem akarnak-e jönni, mert tudtam, hogy ők is éppen otthont keresnek. Emlékszem, amikor még kezdődtek az építkezések, készültek rólunk közös fotók a gödörnél, ahova felhúzták a házat.”

A két híradós akkor még azt is elintézte, hogy legyen egy közös medencéjük. „István és a férjem nagyon jó barátok lettek, elmentek együtt tujákat venni, hogy ne lehessen rálátni a medencénkre. Előre megbeszéltük, mennyibe fog kerülni, és hogy majd felezzük az árát. Jöttek haza széles mosollyal, mint két rossz gyerek: többet költöttek. Kérdeztem: az meg hogy lehet? Kiderült, hogy vettek egy pálmafát, ami drágább volt, mint az összes tuja együttvéve. Már elköltöztünk onnan, de a mai napig járok arra, és látom, hogy megvan a medence és a pálmafa is, azóta sem lett semmi bajuk” – nosztalgiázott Antónia.

Fotó: fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top