nlc.hu
Sztárok

Az Erős Antónia-Szellő István páros titka

Erős Antónia szerint ezért alkotnak jó híradós párost Szellő Istvánnal

1998. április 3-án este adta át a szót Szellő István Erős Antóniának, azóta együtt vezetik a híradót.

Erős Antónia élete örökre megváltozott, amikor 1998-ban benne találták meg Szellő István híradós partnerét. A híradós az RTL 25. évfordulója apropójából adott interjúban többek között arról is beszélt, miért alkotnak olyan jó párost Szellő Istvánnal.

Erős Antónia

Erős Antónia és Szellő István: 25 éve híradózik együtt a műsorvezető-páros  – Fotó: Sajtóklub

Figyelünk egymásra, ismerjük egymást, és értjük a másik humorát. Sok minden történt ennyi év alatt, ezért szinte kitaláljuk egymás gondolatát. Egyikünk sem konfliktuskereső fajta, szeretjük a jó hangulatot magunk körül, szerintem ez látszik, és fontos is” – árulta el Erős Antónia.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a legmegrázóbb hír, amit közölnie kellett a nézőkkel, a következőket válaszolta: “Mindennap van olyan, amit nagyon-nagyon nehéz elmondani. De a munkánk része, hogy napközben többször elolvassuk az adott történeteket, és látjuk a megrázó képeket, így mi nem az adásban szembesülünk a sokkoló hírekkel. (…) Minket is megráz, ami a nézőt megrázza, de a sokkon már túl vagyunk az adás idejére. (…) Bármilyen hírt, ami gyerekeket érint, vagy elesettekről szól, nehéz rezzenéstelen arccal tolmácsolni“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top