nlc.hu
Sztárok

Erős Antónia menyasszonyként

Így nézett ki Erős Antónia 26 évvel ezelőtt, méghozzá menyasszonyként

A tévés sosem látott pillanatokat osztott meg a nyilvánossággal.

Erős Antónia ritkán tesz közzé képeket a magánéletéről. Most viszont kivételt tett, és az életének egyik legfontosabb pillanatáról, méghozzá az esküvőjéről mutatott pár felvételt. Az Instagram-posztból az is kiderült, hogy az RTL sztárja ugyan igyekszik mindig minden értékére vigyázni, a karikagyűrűjét szerencsétlen módon elhagyta.

„Elveszítettem a karikagyűrűmet sok évvel ezelőtt. Sokkoló volt, és egyben nagyon ostoba dolog. Utazás közben levettem, mert bekrémeztem a kezemet, aztán ott felejtettem egy benzinkútnál. Pedig tudok vigyázni a dolgaimra, és nagyon nem szeretem elveszíteni őket” – írta többek között a poszthoz Antónia.

Erős Antónia

Erős Antónia (Fotó: RTL)

És hogy mi a hosszú házasság titka a tévés szerint?

„Szerintem nincs titok, vagy ha van is, én nem tudok róla. Mint minden házasságban, nálunk is egymást váltják a jobb és a nehezebb időszakok, és az a fontos, hogy ezekben rosszabb időkben is kitartunk egymás mellett. A munka, a gyerekek, a mindennapok problémái nálunk is okoznak gondokat, de a problémák arra vannak, hogy megoldjuk őket. Illetve mi viszonylag érettebbek voltunk, amikor megismerkedtünk, és már túl voltunk pár kevésbé jól sikerült kapcsolaton is, ami miatt pontosan tudtuk mindketten, mit keresünk, mi az, amit akarunk egy párkapcsolattól, és mi az, amit nem. Ami biztos: rengeteg kompromisszumot kell hozni ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. Mellette pedig nyilvánvalóan elengedhetetlen a szeretet és a tisztelet” – nyilatkozta korábban Erős Antónia a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top