nlc.hu
Sztárok

Barta Sylviáék házassági évfordulója

Barta Sylvia és a férje 22 éve vannak együtt, ez a titkuk

Töretlen a boldogságuk, a mai napig nagy harmóniában élnek.

Barta Sylvia és férje már 20 éve élnek boldog házasságban. A TV2 meteorológusának töretlen a boldogsága férjével, a 20. házassági évfordulójukat Dubajban ünnepelték idén. Kapcsolatukról a Mokkában mesélt az időjós.

Barta Sylvia

Barta Sylvia és párja 22 éve vannak együtt és 20 éve házasok – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A férjemmel harmóniában élünk. Egy elegáns, sármos, csodás ember. Közös hobbink a vitorlázás. (…) Titok nincs, nagyon szeretjük egymást. Jó alapokra épült a kapcsolatunk. Mély szeretetre, szerelemre. Amikor találkoztunk és elkezdett udvarolni nekem Ádám, már az első pillanatban éreztem, hogy nagyon kellemes, nagyon szimpatikus ember. Nagyon jó volt vele beszélgetni, és fantasztikus humora van” – vallotta be Barta Sylvia, aki arról is beszélt, hogy miben hasonlítanak és miben különböznek.

Lelkileg is nagyon jól megértjük egymást, hasonló az ízlésünk, stílusunk, ugyanakkor vannak pici különbözőségek. Ő eljár teniszezni, én zumbázom. Én szeretek táncolni, ő nem, de időnként azért megtáncoltat, mert tudja, hogy szeretem. (…) Hagyunk egymásnak teret, ugyanakkor mindig rohanunk egymáshoz” – vallotta be.

A TV2 meteorológusa arról is mesélt, hogy eleinte többen le akarták beszélni arról, hogy hozzámenjen Ádámhoz. “Engem nagyon sokan el akartak bizonytalanítani, amikor kialakult a szerelmünk. Ezt nem szabad hagyni. Mások nem látják úgy a te életedet. Csak te tudod, hogy neked mire van szükséged, és azt fel kell tudni és merni ismerni. (…) Én nagyon boldog vagyok. Úgy elröppent ezt a 20 év, ugyanakkor meg annyi mindent csináltunk. Annyi nehézség, öröm – minden volt ebben a 20 évben. (…) Nagyon sok közös élményünk van, és ezekből tudunk táplálkozni olyankor, amikor nehezebb időszak van” – jegyezte meg.

Olvass még Barta Sylviáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top