nlc.hu
TV-sztárok

Barta Sylvia a tengerpartról bikinis képeket posztolt

Barta Sylvia bikinis fotói hatalmas sikert aratnak

Nemrégiben a tengerhez utazott Barta Sylvia és azóta megosztott néhány pillanatot a nyaralásából. A siker nem maradt el.

Nem kell nagyon magyarázni, mennyire kedvelik a nézők Barta Sylviát, elég arra gondolni, milyen szeretettel árasztották el a tévést, amikor tavaly koronavírusos lett. Az 51 éves időjós kirobbanó formába hozta magát a betegség után, igaz, voltak nehéz időszakai, például a szűnni nem akaró fáradékonyság, étvágytalanság. Ebből már nem sok maradt, de néha még érzi magán, hogy nem a régi. Na nem akkor, amikor nyaral! 

Barta Sylvia boldog volt, amikor megérkezett a tengerhez

Barta Sylvia boldog volt, amikor megérkezett a tengerhez

Az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott, és nemcsak a tévében, de a közösségi oldalán is kapunk egy kis időjárásjelentést. Most azonban nem a munkának van itt az ideje, hanem a pihenésnek, de Sylvia követői ugyanolyan lelkesek, amikor az időjós megmutatja, hol nyaral. Vagy amikor bikinit húz és pózol a parton. Ez most a legújabb, de van még ott, ahonnan ez jött: 

Igaz, nem újdonság Barty Sylviát bikiniben látni, hiszen nem egyszer előfordult már, hogy így jelentkezett be reggel a Mokkába. A siker azonban akkor is ugyanilyen elsöprő volt. 

Az 51 éves Barta Sylvia egy Mokka bejelentkezéskor

Az 51 éves Barta Sylvia ebben a látványos bikiniben volt a Mokkában

Bikinis sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top