nlc.hu
TV-sztárok

Tolvai Reni azért posztol ennyi bikinis képet

Tolvai Reni azért posztol ennyi bikinis képet, hogy megmutassa, egy „béna testből” is ki lehet hozni a jót

Tolvai Reni elhalmozza a közösségi oldalát bikinis képekkel – most elmagyarázta, miért van ez.

Tolvai Reni bikinis képeiről már körülbelül 100 cikket írtunk, szóval aki szeretné, az összeset egy helyen meg tudja nézni. Az énekesnő az utóbbi egy évben óriási változáson ment keresztül: nagyon sok kilótól megszabadult, és bár eddig sem takargatta magát, most gyakorlatilag naponta posztolt egész alakos fotókat. Bár nem hisszük, hogy magyarázatra szorulna, ő úgy gondolta, megosztja a gondolatait ezzel kapcsolatban.

tolvai reni insta

Fotó: Instagram

„A célom ezekkel a sztorikkal nem az, hogy tele legyen a DM-em habzó szájú tinikkel és bácsikkal. Azt akarom mutatni, hogy egy atom béna testből és nem szerencsés genetikával is ki tudod hozni a magadhoz képest legjobb formádat. Persze tripla annyi meló, de ez van. A legjobb forma még messze van, mert bármire képes vagyok, viszont nekem kell a folyamatról dokumentáció, a videók, az emlékek. Hogy majd ha azt érzem, megérkeztem, tudjak csinálni egy útvonalvideót” – írta Tolvai Reni, aki tehát edukációs célból osztja meg a fürdőruhás képeket.

Sztárfogyások: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top