nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin falatnyi bikiniben

Gáspár Evelin falatnyi bikiniben mutatta meg fantasztikus alakját

Gáspár Evelin a Survivor alatt még jobban lefogyott, bátran hord falatnyi bikiniket.

Gáspár Evelin gyerekkora óta küzd a plusz kilókkal: folyamatosan edz, a táplálkozására is odafigyel, így mára elérte azt az alakot, amire mindig is vágyott. Kiderült, hogy a Survivorben is szerepet kapott, a kint töltött hetek alatt pedig még jobban lefogyott, köszönhetően az előző évadokban is látható ételhiánynak. Győzike lánya már bátran pózol falatnyi bikiniben, ahogy tette ezt a legújabb fotóján is.

A képen egyébként egy népszerű magyar influenszer által tervezett fürdőruhában látható. Gáspár Evelin korábban így nyilatkozott az nlc-nek a bikinis képekről. 

„Sok romától kaptam olyan üzenetet, hogy milyen cigánylány vagyok, hogy mutogatom magamat, még apám is látja, pedig ilyet nem szabadna. Szerintem ez álszent: sok 30-as, 40-es cigányasszony rázza magát a TikTokon, saját magukat miért nem kritizálják? Sajnos azt kell mondanom, Magyarországon az a trendi, ha valaki filterekkel, FaceApp-pal pakolja ki magát a különböző közösségi oldalakra. Ha kiteszed a frankót, az nem tetszik az embereknek” – mondta Evelin.

gáspár evelin

Gáspár Evelin (Fotó: Instagram)

Bikinis hírességek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top