nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin fürdőruhás képei

Gáspár Evelin: „Nekem ez a test sok időmbe, energiámba és pénzembe került és igenis büszke vagyok rá”

Gáspár Evelin fürdőruhás képei kommentlavinát indítottak.

Gáspár Evelin büszke az alakjára: sok energiát és időt fektetett abba, hogy minél jobb formába kerüljön. Mint mondja, nem retusálja, filterezi a képeit, hanem megmutatja a valóságot – ezt szeretik benne a követői, ám akadnak olyanok is, akiknek nem tetszenek ezek a fotók. A Survivor versenyzője arról beszélt, hogy Magyarországon már nem trendi, ha a valóságot mutatjuk.

„Posztoltam több fürdőruhás képet, mert büszke vagyok arra a munkára, amit elértem. A fotóim természetességet sugallnak, hiszen nem filtereztem, nem szerkesztettem szét őket, ahogy többen csinálják. Nem akarok a tökéletességre törekedni, hiszen, mint tudjuk, senki nem tökéletes. Szeretnék kiállni a természetesség mellett, de úgy látszik, itthon ezt nem fogadják el, a hazugság, a túlzott filterek tetszenek az embereknek. Nekem ez a test sok időmbe, energiámba és pénzembe került és igenis büszke vagyok rá: ha tetszik, ha nem” – kezdte az nlc-nek Evelin, aki több rosszindulatú üzenetet és kommentet is kapott.

„Nem válaszoltam a hozzászólásokra, mert csak lavinát indítanék vele. Aki engem oszt, az valószínűleg sosem tett annyit a kinézetéért, mint én. Én nem akarok senkivel versenyezni, elég, ha magammal versenyzek, hiszen borzasztóan maximalista vagyok. Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, hogy hátulról is megmutattam magam, de ez is én vagyok” – mondja.

Sokan az erkölcsösségét is kétségbe vonták. „Sok romától kaptam olyan üzenetet, hogy milyen cigánylány vagyok, hogy mutogatom magamat, még apám is látja, pedig ilyet nem szabadna. Szerintem ez álszent: sok 30-as, 40-es cigányasszony rázza magát a TikTokon, saját magukat miért nem kritizálják? Sajnos azt kell mondanom, Magyarországon az a trendi, ha valaki filterekkel, FaceApp-pal pakolja ki magát a különböző közösségi oldalakra. Ha kiteszed a frankót, az nem tetszik az embereknek” – részletezte Gáspár Evelin.

Sztárok fürdőruhában:

gáspár evelin

Gáspár Evelin (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top