nlc.hu
Trend

Az 57-éves Kathy Jacobs idén is csodásan fest bikiniben

Az 57-éves Kathy Jacobs idén is bikiniben pózol a Sports Illustrated oldalain

Az üzeni a nőknek, hogy ne féljenek az évek múlásától.
Kathy Jacobs, Sport Illustrated

Nem ez az első alkalom,hogy az 57 éves Kathy Jacobs fürdőruhában szerepel a Sports Illustrated oldalain. Tavaly már láthattunk róla bomba fotókat, akkor is elmondta, hogy szeretné, ha színesebb lenne a modellvilág, és helyet kapnának benne az idősebb nők is. 

Kathy Jacobs karrierje kezdetén a Ford Modelsnél dolgozott, mielőtt saját szépségápolási brandet hozott létre, a Beauty Batterst. Az elmúlt bő három évtizedet azzal töltötte, hogy befusson a divatszakmában. Kezdetben azzal utasították el, hogy 160 centisen túl alacsony modellnek, majd ahogy teltek az évek, már túl öregnek is titulálták. Kathyt viszont hidegen hagyják az avítt elvárások, és addig ment előre, amíg fel nem figyeltek rá. 

Kathy megköszönte a Sports Illustratednek, hogy segített közvetíteni az üzenetét, miszerint csodálatosak a nők ötvenen és azon túl is. Kathy szerint nincs azzal baj, ha különböző szépészeti beavatkozásokkal próbáljuk meg tompítani az idősödés nyomait,

a lényeg az, hogy tartsuk a balanszt, és ne érezzük úgy, hogy idősebb korban is úgy kell kinézni, mint huszonéves korunkban. 

Fotó: Instagram

(Yahoo, Instagram)

Nem ördögtől való az időskor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top