Vastag Csabától kapott virággal vágott fel felesége, csak elfelejtette, hogy tavaly már posztolta ezt a fotót

F. B. | 2024. Augusztus 15.
Domján Evelin legújabb bejegyzését látva alaposan felszaladt a követők szemöldöke, mert észrevették, hogy egy tavalyi fotót próbál meg frissnek beállítani.

Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin tavaly tavasszal kötötték össze az életüket. A pár egy hatalmas, fényűző lakodalmon mondta ki a boldogító igent, ahol a szerelmesek családja és barátai is jelen voltak. A pár kapcsolata az esküvő óta is sziklaszilárdnak tűnik, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sok közös fotó, amelyet a közösségi oldalaikon megosztanak. Evelin legutóbbi Instagram-sztorija azonban alaposan meglepte a szemfüles követőket, akik azonnal kiszúrták, hogy itt valami turpisság történt.

Fotó: RTL / Sajtóklub

Evelin ugyanis büszkén megosztotta követőivel, hogy egy hatalmas rózsacsokrot kapott férjétől, amelyhez az alábbi gondolatokat fűzte: 

Mindig meg tud lepni

Ez eddig mind szép és jó lenne, hiszen melyik nő ne szeretne ajándékot kapni a szerelmétől. A probléma azonban ott van a fotóval, hogy pontosan ugyanezt a képet már egyszer posztolta Evelin 2023. május 9-én is. A szemfüles rajongók pedig azonnal kiszúrták ezt a cselt és alaposan kibeszélték a Reddit-en.

Legtöbben azt nehezményezték, hogy miért kellett megosztani úgy a fotót, mintha az egy friss darab lenne, amikor nem az, és miért kell úgy előadni, hogy kapott most egy csodálatos ajándékot, amikor nem. Bár tény, hogy Evelin nem írta oda, hogy mikor és hol lepték meg, így könnyen védekezhetne azzal, hogy csak nosztalgiázott, a turpisság tényét azonban inkább az erősítette meg, hogy a tavaly májusi posztot letörölte az oldaláról, mintha soha ott sem lett volna.

Az internet azonban nem felejt, így a követők gyorsan össze is szerkesztettek egy lapozgatós posztot a két teljesen ugyanolyan fotóból, dátumokkal alátámasztva. A fotó ide kattintva tekinthető meg Evelin oldalán, és ide kattintva a Reddit-en.

Mesébe illő szerelem az övék

A 41 éves énekesre 2021 őszén talált rá a szerelem, nem sokkal később pedig megkérte a 15 évvel fiatalabb Evelin kezét. Hatalmas családra vágynak, sok-sok gyermekkel. 

„Most már 7 gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy 12-t fogok mondani. (…) Úgy vagyok vele, hogy minél több, annál jobb. (…) Nagyon szeretjük a gyerekeket, úgyhogy nem lesz létszámstop. Az elmúlt évtizedekben megállás nélkül dolgoztam, úgyhogy szerencsére tudok olyan anyagi biztonságot nyújtani a leendő gyerekeimnek, a családomnak, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük”  – vallotta be korábban az énekes. 

Exit mobile version