nlc.hu
TV-sztárok

Vastag Csaba reagált a vádakra

Vastag Csabát a luxusnyaralása miatt támadták, reagált az énekes

Az előadó és felesége a Maldív-szigeteken nyaraltak. Ez nem tetszett minden rajongónak, a véleményüknek pedig hangot is adtak a közösségi felületeken.

Vastag Csaba 2023. május 21-én összekötötte az életét szerelmével, Vastagné Domján Evelinnel. A Nyerő Páros villájában is feltűnő pár nem sűrűn nyilatkozik a magánéletével kapcsolatban, az esküvőjük körüli családi botrányokon kívül nem igen beszélnek a hétköznapjaikról. Csaba és felesége a sok munka mellett úgy döntöttek, hogy kikapcsolódnak, ezért egy egzotikus szigetre utaztak. 

A mézeshetekről egy-egy poszt is napvilágot látott, például egy olyan felvétel is, melyen az énekes éppen egy medencében bohóckodik. „Éppen nagyba vagyok” – írta a videó mellé a híresség. Bár valószínűleg Csaba nem felvágásnak szánta, a kommentelők mégis ezzel kezdték támadni az előadót. Sokan nem értették például, hogy erről a nyaralásról miért kell ilyen videókat feltenni, főleg, hogy tisztán látszik, milyen “drága” helyen pihen a házaspár. Az X-Faktorban feltűnt híresség nem bírta szó nélkül hagyni a dolgot, és a közösségi oldalán reagált a bántásokra.

születésnap Vastag Csaba X-Faktor

Vastag Csaba (Fotó: Sajtóklub/Bielik István)

„Kedves mindenki! Az előző videóhoz szeretnék most én is hozzászólni. Mégpedig azt, hogy köszönöm! Őszintén köszönöm a sok képzett személyi edzőnek, a sok étkezési és életviteli tanácsadónak, a sok pszichológusnak, a családterapeutáknak, a sok politológusnak, pénzügyi szakembernek, ének- és zenetanárnak is” – fogalmazott, majd így folytatta.

„Ez egy vicces, karikatúra-jellegű, önironikus videónak indult, de egy elég komoly szociológiai tanulmány lett belőle, ami nagyon hasznos volt, és ezért ezt köszönöm. Bár mire mindezt végigmondtam, rájöttem, hogy aki értené, az úgysem néz ilyen tartalmakat, akinek meg szól, az úgysem értené, de ettől függetlenül, tök egyszerűen tényleg csak köszönöm” – mondta a hivatalos Facebook-oldalán Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top