nlc.hu
Sztárok

Vastag Csaba a múltban

Így nézett ki 13 évvel ezelőtt Vastag Csaba

2010-ben nyerte meg az X-Faktort.

Az Instagram-oldalán jelentkezett be Vastag Csaba, méghozzá egy olyan fotóval, mely 2010-ben készült. A felvételen az énekes az X-Faktor első Magyarországi évadának versenye alatt látható, méghozzá az édesanyja társaságában. Az előadó ennek a képnek az elkészültekor nyerte meg a műsort, emellett édesanyja aznap ünnepelte a születésnapját is.

születésnap Vastag Csaba X-Faktor

Vastag Csaba az Életünk története – Időutazó talkshow-ban (Fotó: RTL Sajtóklub/Bielik István)

„13 év… Gyerekkoromban nem is ismertem ilyen távlatokat. Illetve 13 éve sem gondoltam, hogy ennyi idő után is ilyen sokat fog még nekem jelenteni egy nap. Ebben az órában szerintem éppen az X-Faktor-stúdióban néztem a sziluettként elsuhanó embereket, mint egy lassított felvételen egy filmben. Mindenemmel az esti döntőre készültem. Arra, hogy egy egyhetes, lázas, köhögős influenza után egyáltalán mi fog történni… mi lesz ezekkel a nem egyszerű dalokkal, hogy Ti velem lesztek-e… és hát velem voltatok. Később, az este folyamán kiderült, hogy ez a sok szempontból is fontos nap nemcsak az Ő, hanem az én születésnapom is lett. Köszönök Nektek mindent, nélkületek most nem lehetne »13 év múlva«. Nagyon boldog születésnapot kívánok Édesanyám. Ugye büszke vagy rám…?” – írta a fotó mellé a sztár, aki ma már házasember. Kattints ide a képért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top