nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik nincsenek jóban a párjuk családjával

Sztárok, akik nincsenek jóban a párjuk családjával

Bár nem törvényszerű, hogy jó legyen a viszonyunk a partnerünk szeretteivel, nem árt, ha nem haragban telnek a mindennapok. A következő sztároknak nem sikerült még kialakítaniuk felhőtlen kapcsolatot a feleségük/férjük családjával.

Vastag Csaba és felesége, Evelin

A szerelmesek a Nyerő Párosban beszéltek arról, hogy az énekes családja miért nem fogadta el Evelint. A feszültséget tetőzi, hogy Csaba édesapja még a lakodalmukon sem vett részt. 

„Minket az elején nem nagyon fogadott el senki sem. A senki itt egész az környezetünket jelenti. Ami ennél sokkal durvább, hogy a saját szüleim sem. Evelinéknél  is volt egy bukkanó, amit nagyon hamar megugrottunk”nyilatkozta az előadó, majd hozzátette, a lány szülei hamarabb megenyhültek, de saját édesapja a mai napig nem akarja elfogadni a kapcsolatukat. Evelin sírva árulta el, szerinte ennek mi az oka.

„Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérmunkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy a Vastag Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok. Gyakorlatilag kitartott feleség lettem.”

Vastag Csaba és felesége, Evelin

Vastag Csaba és felesége a Nyerő Párosban (Fotó: RTL)

Penélope Cruz és Javier Bardem

A színésznő hosszú évekig nem találta a közös hangot anyósával, Pilar Bardemmel. Javier Bardem édesanyja konzervatív nő, aki szereti másokra ráerőltetni az akaratát. Cruz szerint sokáig ezért voltak közöttük súrlódások, de mára sikerült túllendülniük a dolgokon.

Penélope Cruz és Javier Bardem

Penélope Cruz és Javier Bardem (Fotó: Depositphoto)

Shakira és Gerard Piqué

Az énekesnő gyermekeinek édesapja, a focista Piqué felrúgta a házasságát, miután megcsalta őt egy Clara nevű nővel. Shakira az anyósát sem kímélte bánatában: egy bosszúdalt írt a volt párjához, melyben az anyósát is ekézte, később az erkélyén egy boszorkányt állított fel, ami az anyósa házára nézett, miközben az énekesnő dala szólt. 

Shakira és Gerard Piqué

Shakira (Fotó: Depositphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top