nlc.hu
TV-sztárok

Menyasszonya ihlette Vastag Csaba legújabb dalát

„Szívből jött, minden érzésem és energiám beletettem” – menyasszonya ihlette Vastag Csaba legújabb dalát

Az énekes karácsonyi ajándéknak szánta a dalt, amely az elmúlt egy évének összegzése és köszönetnyilvánítás is egyben.

Szenteste debütált Vastag Csaba legújabb szerzeménye, a „Köszönöm“, amely egy igazi lélekmelengető dal az ünnepi időszakban. Az énekest párja, Domján Evelin iránti érzései sarkallták a dal megírására, amely igazán szívhez szóló lett.

Vastag Csaba

Vastag Csaba (Fotó: Molnár Boglárka)

Hiszek a saját készítésű ajándékokban, szerintem ezek sokkal személyesebbek, mint amiket pénzért lehet venni. Többek között ezért gondoltam úgy, hogy elkészítem ezt a dalt Evelinnek karácsonyi ajándék gyanánt. Olyan alkotási folyamat volt ez, mint amikor egy festő elkészít egy festményt vagy egy kisgyerek valamilyen kézműves ajándékkal kedveskedik a szüleinek. Szívből jött, minden érzésem és energiám beletettem, hogy a dal elkészüljön karácsonyra. Ez az első alkalom, hogy dalt írok valakinek, aki legnagyobb örömömre nem más, mint a menyasszonyom” – árulta el Vastag Csaba, aki ezzel a hála-dallal zárja az évet.

Bár a dal megírására Evelin inspirált, a „Köszönöm” egy olyan dal, amelyet bárki elküldhet a szeretteinek. Nem kell hosszasan megfogalmazni, hogy mit érzünk, mit gondolunk. Ebben az egy szóban és ezáltal a dalban is, minden benne van. Ez az egy szó, sokszor többet mond másik ezernél. A klip is épp azért lett egyszerűbb képi világú, hogy semmi ne terelje el a figyelmet a mondanivalóról. Hálás vagyok, hogy ez a dal elkészülhetett, bízom benne, hogy sokaknak szebbé teszi majd az év végét azáltal, hogy meghallgatják, elküldik vagy épp nekik küldik a „Köszönöm” című dalomat” – tette hozzá az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top