nlc.hu
TV-sztárok
Újra együtt énekel Vastag Csaba és Vastag Tamás

Vastag Csaba gyerekkorában „nem tudott mit kezdeni” az öccsével

A Vastag-testvérek a 2011-es slágerük óta most először énekelnek együtt. Tomi és Csaba ezúttal a legkisebbekhez szólnak, akiket zenén keresztül kalauzolnak el az ünnepi mesevilágba.

Igazi ünnepi hangulatot teremt a Levél a Mikulásnak című dallal az Artisjus-díjas Major Eszter, aki a Vastag-testvéreket kérte fel legújabb gyerekdalához.

„Eszterrel legalább 10 éve dolgozunk együtt, nagyon szeretem a szövegeit, fantasztikus művész, így nem is volt kérdés, örömmel igent mondtam. Most először dolgoztam úgy, hogy sem a zene, sem a szöveg megalkotásában nem vettem részt. Történelmi pillanat volt ez, de nemcsak ezért, hanem azért is mert az Őrizd az álmod című dal óta – amelynek szintén Eszter írta a szövegét – most először énekeltünk újra egy dalban a testvéremmel, Tomival” – mondta Vastag Csaba, aki nemcsak ünnepi hangulatba került a dal feléneklése során, de a régmúltra is visszaemlékezett.

vastag tomi és csaba

A Vastag-testvérek 2010-ben (Fotó: Smagpictures)

„Tíz év van közöttünk Tomival. Amikor felvettük a dalt, valahogy felidéződött a gyerekkorunk. Amikor a szüleink elmondták, hogy lesz egy kistestvérünk, amikor hazahozták Tomit a kórházból… Kezdetben – mint minden kisbaba – szinte csak aludt és sírt, így nem nagyon tudtam vele mit kezdeni. Azonban ahogy elkezdett cseperedni, nagyon jóban lettünk, sokat játszottunk együtt. Csupa jó emlékem van vele” – mondta az énekes, akinek testvére, Vastag Tamás bízik benne, hogy két gyermeke is örömmel hallgatja majd a ’Levél a Mikulásnak’ című dalt.

„Rég nem dolgoztunk együtt Csabival, de ez nem érződött a stúdióban. Nagyon élveztük a közös munkát, rengeteget nevettünk. Örülök, hogy Major Eszter minket kért fel a dalhoz. Igaz, egy ilyen dalt teljesen máshogy kell énekelni, mint egy rock- vagy musical slágert. Igyekeztünk a legszívélyesebb, legoldottabb hangnemben énekelni, hiszen ezúttal a legkisebbekhez szólunk. Bízom benne, hogy ez sikerült és a dal elnyeri a gyerekek tetszését, köztük az én két fiamét is” – tette hozzá Vastag Tamás.

A dal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top