nlc.hu
Ünnepi menü

Vastag Csabáék karácsonya

Vastag Csaba menyasszonya egy saját, szerelmes dalt kért karácsonyra az énekestől: „Zokogtam, amikor először hallottam”

Hatalmas nagy családi karácsonyra készülnek Vastag Csabáék.

Ez lesz az első közös karácsonya Vastag Csabának és menyasszonyának, Evelinnek. A szerelmesek az otthonukban fogadták a Tények Plusz stábját. Ez azért is ritka pillanat, mert eddig még senkinek sem engedtek betekintést a privát életükbe.

Vastag Csaba

Vastag Csaba és menyasszonya, Evelin – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Mivel mindketten nagy családban nőttünk fel, ezért a karácsony mindkettőnknél nagyon fontos ünnep, sőt a legfontosabb ünnep. Ez az a nap, amire nem rakunk semmi elfoglaltságot, se koncertet, se megjelenést, semmit se. Csak mi leszünk. A karácsony a család ünnepe, igazából. Van ez a nagyon szép mondás, hogy a <<szeretet ünnepe>>, nekünk inkább az együtt töltött időt jelenti, és valóban ilyenkor a másikra tudunk fókuszálni” – mondta el az énekes.

Vastag Csaba

A szerelmespár az első közösen sütött mézeskaláccsal – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az egész család együtt fog ünnepelni, ami azért nagy szó náluk, mert Vastag Csaba alig tud találkozni a szüleivel. “Hogy logisztikailag ez hogyan fog összejönni, és esetleg a koronavírus vagy bármiféle, az elmúlt pár évben megszokott nehezítő tényező belejátszik-e még, azt nem tudjuk. (…) Ebben az évben lehet, hogy összejön, hogy végre mindenki együtt tud karácsonyozni, és tényleg hatalmas nagy, igazi családi karácsonyunk lehet”  – árulta el az énekes, aki dalt ad ajándékba Evelinnek karácsonyra.

Karácsony előtt megkérdezte a Csabi, hogy mit szeretnék karácsonyra, és azt mondtam neki, hogy egy dalt, amit nekem ír és amit nekem énekel fel” – mesélte az énekes menyasszonya a Tények Pluszban. Csabi pedig teljesítette a kívánságát: szenteste már látható is lesz az Evelinnek írt szerelmes dal klipje, ami teljesen levette a lábáról a menyasszonyt. “Nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik” – vallotta be Evelin. Mint mondja, zokogott, amikor először hallotta, mert annyira megérintette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top