Alekosz nekiugrott a TV2 bennfentesének, Varsányi Réka azonnal leteremtette

F. B. | 2024. Augusztus 16.
Megindult az adok-kapok Varsányi Réka és Alekosz közösségi oldalain. Az Ázsia Expressz negyedik évadának párosa komoly üzengetésbe kezdett.

Az Ázsia Expressz tavalyi évadában nagy port kavart Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata. Réka számára az, hogy Alekosz párja volt az Ázsia Expresszben, még nehezebbé tette a reality embert próbáló játékait. Nem egyszer vállalta, hogy párja helyett cipeli a nehéz bőröndöt, hegyet mászik vagy bogarakat eszik, és még az egykori VV-győztes epés megjegyzéseit is tűrte.

Az új évad kapcsán nemrégiben napvilágot látott egy hír, miszerint L.L. Junior sem bánt kesztyűs kézzel Dárdai Blankával, olyannyira, hogy az utómunkálatok során arra kérte a szerkesztőket, hogy a vágószobában finomítsanak egy kicsit az agresszívebb reakcióin – árulta el a TV2 egyik bennfentese. A hír kapcsán felszólalt saját közösségi oldalán Alekosz is, aki nehezményezte a TV2 munkatársának viselkedését.

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Alekosz válasza

„Kedves bennfentes!! Juniorral és Blankával is olyan nyájas, kedves és odaadó voltál a forgatáson, mint velem és a partneremmel?? Épp ugyanúgy rúgtál be velük, hallgattad meg a gondjaikat, bajaikat, ugyanúgy segítettél nekik is, mint — ahogyan minekünk? Csak kérdezem. Ők is ugyanúgy megbíztak benned és számítottak rád?

Kedves bennfentes! A mostani forgatási helyszínen is legális volt a fű, és a kokainfogyasztás, ahogyan Mexikóban? Csak kérdezem. Kedves bennfentes! Szerinted a következő évadok válogatásainál a szereplő mennyire fogja meggondolni majd a részvételét — annak fényében, hogy ott 30 ezüstért bárki kiadható? Csak kérdezem.

Ugyanúgy adtad szájukba a felvételek alatt nekik is azt, amiről te már jól tudtad. 30 ezüst lesz az ára? Csak kérdezem.. Ami ma életszerű — kapcsolati veszekedés, az holnap már TV2 Tények szintű abuzálás, bántalmazás, toxikus kapcsolat, de lehetne éppen nők elleni erőszak is. Ugye??

Ami ma a forgatás nevetős jóhangulatú csínytevése ami az adás szórakoztatási indexét hivatott emelni, illetve a szereplők bennmaradását, ami a pénzzel egyenesen arányos ugyebár, az holnapra máris vérkomoly, már már büntetőjogi kategóriákba tartozó bántalmazás és alázás lesz. Ugye?

Az ember kiadja — beleteszi a szívét meg a lelkét, a bennmaradással próbálja segíteni partnerét, mind anyagilag, mind a helyzetbehozásával, aztán jön egy bennfentes akiben Ti megbíztatok és közli. Bántalmazó vagy. Káros! És indul a lejáratás.

Csak egy jótanács a TV2-nek.
Néha szórakoztatni is kéne.” – olvasható Alekosz oldalán.

Varsányi Réka riposztja

Nem kellett sokat várni Alekosz partnerének gondolataira sem, aki kifejtette, véleménye szerit bántalmazásnak nevezik azt, amit a vagyonőr vele művelt:

„Elolvastam az írásodat Alekosz. Szomorúan látom, hogy továbbra sincsen semmi önreflexiód. Azt, amit te velem műveltél, azt semelyik univerzumban nem nevezhetik kapcsolati cívódásnak. Azt bántalmazásnak nevezik. Azért írom ezt le neked, hogy a felismerés útjára lépj és kérj segítséget egy számodra is hiteles szakembertől. (Pszichológus)
Segítek!
A szó amit keresel: a Sajnálom vagy a Bocsánat!!!!!
Hála neked és az abuzálásodnak, megváltoztam. Már nem tűrök csendben.
30 ezüstért eladtál engem. Nem a TV2, nem a bennfentes, hanem TE! Az ezüstjeidért pedig én fizettem meg. Jöhetsz itt azzal, hogy jobb helyzetbe segítettél… Ezt nem vettem észre, amikor kidolgoztam a belemet árufeltöltőként vagy konyhai kisegítőként az elmúlt egy évben, hogy gondoskodjak a családomról.
Ízlelgesd a szót: GONDOSKODÁS. Másokról… nem magadról…
Életem legjobb döntése volt, amikor becsaptam mögötted az ajtóm.
Egy nő sem hagyhatja, hogy megalázzák!” írta ki magából Réka.

Újabb válasz Alekosztól

Ezen a ponton akár meg is állhatott volna a történet, azonban Alekosz elolvasta Réka válaszát, és csípős gondolatokkal vágott vissza:

„Örömmel konstatálom, hogy az Ázsia Expressz béli partnerem elolvasta a mai posztomat, már reagált is rá, noha, nem is őneki szólt, de az pedig külön öröm, hogy ez a médiaszereplése végre nem a fogyásról szól. Mert 1 éven keresztül csak a lefogyással szerepelni, már anorexia.
Jókívánságaim Tisztelettel!

Szerelem!! Kívánom neked is.
Boldog vagyok, legyél te is.
Sportolok – sportolj te is.
Spórolok – spórolj te is.

Én a teneked ajánlott pénzeidet a lehetőségeimhez mérten feltornáztam, milliós volt, így is. Nem szép hogy ennyire lebecsmérled. A szó amit keresel: jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok.

Ui: a szőke és a szemüveg, jobb volt.
Tedd már túl magad rajtam az Isten áldjon meg.”

Exit mobile version