Körtvélyessy Kinga nem hagyta válasz nélkül L.L. Junior kirohanását

F. B. | 2024. Augusztus 16.
A volt feleség L.L. Junior súlyos vádjai után ügyvédjén keresztül reagált a benne foglalt állításokra. dr. Hyross Virág kifejtette: lesznek következmények.

Nagyon kiakadt L.L Junior. A rapper ugyanis azt állítja, hogy csaknem két hete nem láthatta a kislányát, és arra kérte a rajongóit, hogy segítsenek észhez téríteni a volt feleségét, Körtvélyessy Kingát. 

Fotó: Sajtóklub RTL Klub

“Valaki szóljon már a Kingának, hogy azzal, hogy nem engedi már 11. napja látni a kislányomat, nem csak nekem árt. Neki és a testvérének is… Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11 éve” – írta ki közösségi oldalára az előadó, posztját azonban azóta már törölte.

Megékezett a válasz

A rapper volt felesége most ügyvédjén keresztül reagált a story.hu-nak: 

Értetlenül állok az apuka nyilatkozata előtt, mivel ügyfelem a mai napig betartja a megállapodást, sőt még a titoktartást is. Juniornak tiszteletben kellene tartania a személyiségi jogokat, így a magánszféra sérthetetlenségéhez való jogot is. Nyilván ennek meglesznek a következményei

– nyilatkozta a lapnak dr. Hyross Virág, aki azt is hozzátette: Kinga sosem akadályozta a kapcsolattartást, maximálisan alkalmazkodott az apához, ezért is állnak értetlenül Junior kirohanása előtt.

Exit mobile version