Nagy bejelentést tett az RTL az X-Faktor kapcsán

F. B. | 2024. Augusztus 16.
Örülhetnek az X-faktor rajongók, ugyanis már nem kell sokat várniuk és szeptember 7-én kezdődik a műsor megújult, következő évada!

Egy év kihagyás után idén ősszel visszatér a képernyőkre az X-Faktor. A műsorban számos változás történt a korábbi évadhoz képest, szinte egy teljesen megújult zsűricsapattal és új műsorvezetővel is kiegészül a csapat. Az RTL most pedig azt is elárulta, hogy mikor fog elindulni a várva-várt új évad. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Ha valaki nem követte volna pontosan a műsor kapcsán előforduló újdonságokat azoknak eláruljuk: a régi mentorok közül egyedül Gáspár Laci maradt, mellé pedig csatlakozott Tóth Andi, Valkusz Milán és Majka is. Ami a műsorvezetőket illeti Miller Dávid maradt, csupán becsatlakozott mellé a szintén a TV2 csatornájától átigazolt Pápai Joci, aki helyett kapott a Sztárbox műsorában is, ám vállsérülése miatt kénytelen volt visszalépni

Az X-Faktor új évada szeptember 7-én, szombaton 20 órakor startol az RTL-en. Az új mentorcsapat a válogatók során arról fognak dönteni, hogy kik azok a tehetségek, akik továbbjuthatnak idén a táborba. A mentoroknak 2024-ben sem lesz könnyű dolguk, mert idén is rengetegen jelentkeztek, és vállalkoztak arra, hogy bizonyítsák a tehetségüket – írja az rtl.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version