Fodor Zsóka 82 évesen is társra vágyik

F. B. | 2024. Augusztus 22.
Fodor Zsóka beismerte: vágyik egy társra az életében, de nem egy élettársra, inkább egy barátra gondol, aki megóvná a tévedéseitől.

82 évesen is láthatjuk a színpadon Fodor Zsókát, akinek esze ágában sincs visszavonulni, csupán csak a tempóból vett egy kicsit vissza. Mindezek ellenére beismerte, hogy vágyik egy társra, egy olyan férfira, aki megóvja mindentől, a butaságoktól, ugyanis egyedül sokat hibázik.

Fotó: RTL / Sajtóklub

Egyik szemem sír, a másik nevet. Ilyen hosszú szünetem nem volt, amióta elvégeztem a főiskolát. Még a Barátok közt forgatásai alatt is csak egy hónap nyári szünidőm volt. Idén nyáron mindössze néhány előadásom van.

A színésznő, mint elmondta, egyelőre szokja a láblógatós időszakot, ami barátai szerint már nagyon rá is fért.

„Aminek igazán örülnék, az nem a szakmai siker, az szerencsére van. Egy társ hiányzik az életemből, de nem udvarlóra vagy élettársra gondolok, sokkal inkább egy olyan férfi barátra, aki megóvna a tévedéseimtől vagy a butaságaimtól. Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet.” – fogalmazott az ország Magdi anyusa, aki a kutya vacsorájához hasonlította szakmáját.

„Vagy van szerep, vagy nincs. Shakespeare pedig nem erőltette meg magát, hogy nyolcvanon felüliekre is írjon főbb szerepeket.” 

Via

Exit mobile version