nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka nem akar kibékülni Várkonyi Andrással

Nem csitulnak a kedélyek a Barátok közt szereplői között: Fodor Zsóka már orvoshoz fordult

Fodor Zsóka és Várkonyi András között továbbra sem csitulnak a kedélyek. A színésznő egyelőre hallani sem akar a békülésről, azonban lelkileg és fizikailag is nagyon megviseli, hogy egy több mint 50 éves barátság ért most véget.

Egy hónappal ezelőtt mondhatni felrobbant az internet a Barátok közt Vili bácsijaként ismert Várkonyi András nyilatkozatától. A színész ugyanis azt állította, miszerint Fodor Zsóka több alkalommal is cserben hagyta őt. Zsóka a hír hallatán teljesen ledöbbent, mivel állítása szerint semmi ilyen nem történt. A színésznő pedig szépen lassan kezdett beletörődni, hogy véget ért a több mint 50 éves barátságuk. 

Várkonyi András és Fodor Zsóka

Várkonyi András és Fodor Zsóka (Fotó: Gálos Mihály Samu)

Nem titok, hogy a sorozatban házaspárt alakító színészek a magánéletben is remekül megértették egymást, és szoros barátságot ápoltak egymással. Sokan reménykednek abban, hogy a Magdi anyust és Vili bácsit alakító színészek egy napon majd kibékülnek egymással, azonban egyelőre erre kevés esélyt látni. 

Fodor Zsóka a Kiskegyed stúdiójában elmondta, hogy egyelőre hallani sem akar a békülésről, azonban lelkileg egyre rosszabbul viseli a helyzetet. A színésznő már orvoshoz is fordult az állapota miatt, mivel nem érzi jól magát. 

Gondolkozzon el az Andris, hogy mit csinált velem! Remeg a kezem és a lábam, 170 a vérnyomásom

– mondta. 

Zsóka azt is elárulta, hogy visszagondolva már sok mindent teljesen másképpen csinálna az életében: 

„Sokan elmondhatják büszkén, hogy ha újrakezdhetnék, ugyanígy tennének. Én nem! Én nem bíznék meg ennyire az emberekben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top