nlc.hu
TV-sztárok

Fodor Zsóka véleménye Várkonyi Andrásról

Fodor Zsóka Várkonyi Andrásról: „Kaptam egy gyomrost tőle”

Már semmi sem lesz a régi.

Fodor Zsóka és Várkonyi András már a 70-es évektől kezdve játszottak együtt, ráadásul rendszeresen alakítottak házaspárt a Barátok közt című sorozatban. Bár mindenki azt hitte, hogy örök barátság lesz az övék, Várkonyi András azt nyilatkozta, hogy szakmailag és emberileg is csalódott Fodorban. A kijelentés után elkezdődött az adok-kapok, melynek vége az lett, hogy a színésznő több helyen is azt közölte, hogy számára véget ért a barátság Andrással. Fodor Zsóka most a Borsnak adott interjút, melyben elmondta, hogy szerinte egykori kollégájából az válthatott ki rossz érzést, hogy egyszer viccesen arról elmélkedett egy cikkben, kire cserélné őt le.

„A felsorakoztatott férfiakat egyesével megindokoltam, miért nem jöhetnének szóba. Utolsóként Csuja Imre neve hangzott el, akit én nagyon szeretek emberileg és művészileg is. Akkor mondtam azt, hogy »drága Andriskám, ne haragudj, de a Csujára lecserélnélek«. Ennyi!” – mesélte a színésznő, aki nem lát esélyt a békülésre.

Várkonyi András és Fodor Zsóka

Várkonyi András és Fodor Zsóka (Fotó: Gálos Mihály Samu)

„Nagyon rosszul esett ez az egész, mondhatni, kaptam egy gyomrost tőle. Andrisban vannak tüskék, de hogy mik, az maradjon a mi titkunk. Nem haragszom rá, inkább csodálkozom. Szeretnék a jövőben is csak a szép közös élményeinkre emlékezni. Becsülöm, nagyra tartom a tehetsége miatt, és minden túlzás nélkül állítom, ő a magyar szinkroncsászár Magyarországon. Ezekkel a gondolatokkal tartom őt meg magamban. Nincs esély, hogy leüljünk megbeszélni. Neki is megvan a saját kis élete, nyilván mi már nem fogunk együtt sem beszélgetni, sem játszani. Nekem is megvan a magam dolga, nagy ez az ország, ki tudjuk kerülni egymást” – mondta a sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top