nlc.hu
Sztárok

Várkonyi András élete

Ennyi nyugdíjat kap Várkonyi András, vallott a megélhetéséről

A pénz miatt vállal ennyi mindent még ennyi idősen is.

Bár Várkonyi Andrásnak kevés a nyugdíja, állítása szerint nem is abból él. A Barátok köztnek ugyan már évek óta vége, a színész nem hagyta abba a munkát: a mai napig vállal különböző projekteket. Állítása szerint még mindig megvan benne az a tűz, ami fiatalkorában.

„Hetvenöt éves korában az ember már ne akarjon forradalmár lenni. (…) Megélhetési gondjaim nincsenek, mert most is egy reklámban dolgozom, rengeteg szinkronizálást vállalok, és vannak készülő darabjaim is. A nyugdíjam vacak, de nem is abból élek” – nyilatkozta a Hot! magazinnak a színész, aki korábban a Blikknek számszerűsítette is, hogy nagyjából mekkora összegről van szó.

„Nem lenne szívünk eladni a házat, a rezsit viszont képtelenség kifizetni. Nincs százezer forint a nyugdíjam, a feleségemé is akörül van, és bár sokat dolgozom, ami jó kiegészítés, ennyit akkor se tudunk kigazdálkodni. A családunk tulajdonában van évek óta egy hatvan négyzetméteres óbudai panellakás, odaköltöztünk novemberben. Nem volt könnyű döntés, de ez tűnt a legjobb megoldásnak” – mondta a Barátok közt Vili bácsija.

Várkonyi András

Várkonyi András (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top