nlc.hu
Sztárok

Várkonyi András ezért nem beszél Fodor Zsókával

Ennyi volt: Várkonyi András és Fodor Zsóka barátsága véget ért

50 éves kapcsolat ment tönkre.

Eddig nem lehetett tudni, ám most kiderült a régóta tartó konfliktus: Várkonyi András és Fodor Zsóka között elmérgesedett a viszony. Többek között anyagi kár is vezetett a népszerű színészpáros szakításhoz, melyről Fodor Zsóka nem kívánt részleteket megosztani a Blikk-kel, ám Várkonyi András hosszan beszámolt a történtekről. 

Várkonyi András és Fodor Zsóka

Várkonyi András és Fodor Zsóka (Fotó: Ványi Ákos)

„Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nem csak emberi probléma, hanem szakmai is”  – nyilatkozta a lapnak András, aki így körülbelül három-négyszázezer forintot bukott, majd így folytatta.

„Nem haragszom rá, de nem dolgozunk többet együtt! Nélküle is hívnak fellépni, szinkronizálok, tanítok, játszom. Sajnálom a történteket, volt bennem feszültség ezek miatt, de most jobban érzem magam így” – zárta le a témát a színész, aki csalódott egykori Barátok köztös kollégájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top