nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka elengedte Várkonyi Andrást

Fodor Zsóka Várkonyi Andrásról: „Úgy látszik, nem szeret, nem baj”

Kimondta, vége ennek a barátságnak.

Múlt héten meglepő nyilatkozatot tett Várkonyi András, miszerint Fodor Zsóka több alkalommal cserben hagyta őt. „Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem” – magyarázta a színész. 

Várkonyi András és Fodor Zsóka

Fotó: Schumy Csaba

Zsóka teljesen meglepődött, hiszen állítása szerint semmi ilyen nem történt. A színésznő alig tudta a hírt lereagálni, majd lassan beletörődött, véget ért a több mint 50 éves barátságuk. 

„Nem tudom, mitől őrült meg. Nem is értem. Már nagyon régóta nem is beszéltünk. Arra sem emlékszem, hogy mikor volt az utolsó közös munkánk, erre ő előhozakodik ilyen történettel?! Olyan sokat dolgoztunk együtt, hogy már nincs mit mondanunk egymásnak. Rengeteg közös élményünk, emlékünk van. Együtt kezdtük a pályát Békéscsabán. Zseniálisan énekel és szinkronizál, becsülöm és szerettem, úgyhogy szeretném megőrizni az emlékezetemben azt az Andrást, akit 1972-ben megismertem” – idézte most a Story magazin a színésznőt, aki elfogadta, hogy ennyi volt.

Elmúlt ez a barátság. Úgy látszik, nem szeret, nem baj. Én maradok, aki voltam, játszom az előadásaimat, ahol nagy sikerem van. Aztán aki ezek után nem hiszi el rólam, hogy tisztességes ember vagyok, azt nagyon sajnálom! Persze most még néha keresem a szavakat, mert jó nagy gyomrost kaptam, de hamarosan túlteszem magam rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top