nlc.hu
Aktuális

Fodor Zsóka véleménye Várkonyi Andrásról

Fodor Zsóka reagált Várkonyi András kijelentéseire: „Se köpni, se nyelni nem tudok”

Értetlenül áll a történtek előtt.

Fodor Zsóka és Várkonyi András egy elmérgesedett konfliktus miatt már nem is beszélnek egymással. Hosszú éveken át ápoltak jó kapcsolatot, ám Várkonyi a napokban tett nyilatkozatai szerint volt kolléganője többször is cserbenhagyta, sőt, a történtek miatt anyagi kár is érte. Fodor Zsóka a story.hu-nak mondta el a véleményét az elhangzottakról. 

Várkonyi András és Fodor Zsóka

Várkonyi András és Fodor Zsóka (Fotó: Gálos Mihály Samu)

„Se köpni, se nyelni nem tudok. Nem értem, hogy hogy alázhatott így meg. Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás. Én csupán egyetlen esetről tudok, amikor valóban nem mentem el egy előadásra. Az is évekkel ezelőtt történt, és azért nem voltam ott, mert nem értesítettek a munkáról. András viszont két, tavaly ősszel történt fellépést emleget. Elmondása szerint az egyik Százhalombattán, a másik Mátészalkán lett volna, és egyiken sem jelentem meg – nevet a színésznő. – Kínomban már nem is tudom, hogy mit csináljak. Olyan döbbenetes és szürreális ez az egész! Nagyon szíven ütött. Ráadásul az, hogy énmiattam több százezer forinttól esett volna el, teljes képtelenség, de állok elébe a viharnak!” – nyilatkozta a színésznő, aki állítása szerint szintén tudna felhozni negatívumot egykori barátjáról, ellentétben ő nem teregeti ki a szennyest, és a jövőben nem is tervezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top