nlc.hu
Aktuális

Fodor Zsóka és Várkonyi András balhéja

Németh Kristóf reagált Fodor Zsóka és Várkonyi András összeveszésére

A Barátok közt egykori színésze nem érti, mi történhetett.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolata az utóbbi időben igencsak megromlott, melyről Várkonyi hosszan beszélt a Blikknek. A történtek előtt nemcsak a rajongók, de az egykori kollégák is értetlenül állnak, köztük Németh Kristófis, aki a Barátok köztben évtizedeken át forgatott sorozatbeli szüleivel. A véleményét a story.hu-val osztotta meg. 

Várkonyi András és Németh Kristóf

Várkonyi András és Németh Kristóf (Fotó: Schumy Csaba)

„Rettenetesen meg lennék lepve, ha ez valóban így történt. Bár azt sem feltételezem, hogy Andris állítana valótlanságokat, úgyhogy mindenhogyan nagyon furcsa, megdöbbentő ez a történet – mondta lapunknak Németh Kristóf. – Mindkettőjüket jól ismerem, nagyon megbízható, pontos emberek, akiknek rendkívül fontos a színpad, a közönség. Egyikükre sem jellemző az, hogy bármit is visszamondjanak, pláne eltűnjenek. Értetlenül állok a történtek előtt, egyelőre fenntartással is kezelem ezt a hírt. Nagyon jó lenne mindkettőjüket meghallgatni ez ügyben, mert itt valami nagyon nem kerek!”zárta Kristóf a lapnak. Várkonyi András a hírek szerint emberileg és szakmailag is csalódott Zsókában, aki miatt anyagi kár is érte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top