nlc.hu
Aktuális

Fodor Zsóka élete

Fodor Zsóka megírta a végrendeletét, ez áll benne

A színésznő korábban arról panaszkodott, hogy nem tud megélni a nyugdíjából.

Fodor Zsóka is látható az RTL új, napi telenovellájában, amit Kalamár Tamás, a Barátok közt, a Szeress most!, az Oltári csajok és a Bátrak földje alkotója jegyez. A színésznő a sorozatban az alapítványvezető és egykori balett-táncos Pergő Kamillát alakítja, akit – mint kiderült – a régi-új producer Fodor Zsókára íratta. A híresség az év nagy részében Pécsett él, ám ha szükséges, Budapesten is tud aludni, hiszen bérel egy lakást a fővárosban. 

„Mindkét városban bérelt lakásban élek. Ez számomra praktikus. Az autómat is eladtam, így nincs fenntartási költség. Az Intercityvel olcsón felutazom, amikor a fővárosban játszom. A vonat számomra kényelmes. Amíg felérek Budapestre, hasznosan töltöm az időt, színes magazinokat olvasok, vagy szerepet tanulok” – nyilatkozta a Meglepetés Magazinnak a színésznő, akit elmondása szerint a munka tart életben. „Édesanyám százéves koráig élt. Én is megelégszem majd annyival! 173 cm magas vagyok és 80 kiló. Évek óta tartom a súlyomat. A vacsorát gyakran kihagyom, két étkezéssel elvagyok egész nap. Sokat sétálok, gyalogolok a városban. De ebéd után mindig lefekszem egy kis sziesztára, így tudok még este tíz órakor is színpadon lenni” – mesélte a lapnak Zsóka. Bár gyermekei nincsenek, már most tudja, kire hagyja majd a földi javait. 

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka (Fotó: Toroczkay Csaba)

„A néhai testvéremnek két fia van. A kisebbik fiú családja áttelepült Venezuelából Magyarországra, illetve csak a felesége a két lányukkal, Fodor Katival és Stefániával. ők az unokahúgaim, 18 és 16 évesek. Katikám szalagavatóján, a városmajori gimnáziumban jelen voltam, nagyon meghatódtam a fiatalok tánca alatt. Jó volt látni a szép ruhába öltözött párokat. Sajnos, csak ritkán találkozunk, hiszen én többnyire Pécsett vagyok, ők pedig a fővárosban. De azért a végrendeletemet megírtam, Katikám lesz az örökösöm. Saját ingatlanom ugyan nincs, de a megtakarított pénzemet és a személyes tárgyaimat ráhagyom. Ám remélem, az életem vége még odébb van. Figyelek magamra, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra. Az orvos barátnőm azt mondta, a cukrom picit magas, de nem vészes, nem kell aggódnom. Hívő ember vagyok. Az idei évre is csak jó egészséget kértem Istentől, a többit én elintézem…” – mondta a színésznő.

Ez is érdekelhet Fodor Zsóka Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top