nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka nem tudna megélni a nyugdíjából

Fodor Zsóka nem tudna megélni a nyugdíjából

A színésznő friss interjújában elárulta, miért tért vissza a képernyőre annak ellenére, hogy korábban megfogadta, soha többé nem vállal napi sorozatot.
Fodor Zsóka

Fodor Zsóka is szerepet kapott az RTL új, napi telenovellájában, amit Kalamár Tamás, a Barátok közt, a Szeress most!, az Oltári csajok és a Bátrak földje alkotója jegyez. A színésznő a sorozatban az alapítványvezető és egykori balett-táncos Pergő Kamillát alakítja, akit – mint kiderült – a régi-új producer Fodor Zsókára íratta.

Az, hogy a színésznő visszatért a képernyő némiképp meglepetés, korábban ugyanis megfogadta, soha többé nem vállal napi sorozatot. „Valóban, eddig nemet is mondtam” – nyilatkozta Fodor Zsóka a Blikknek, majd hozzátette, azért vannak kategóriák, amikor elgondolkozik a válaszon. „A legelsőben ott van Kalamár Tamás, akit végtelenül szeretek, és amíg élek, szeretni fogok, mert, ami jó történt velem az utóbbi 25 évben, az mind neki köszönhető.”

A színésznő a Story magazinnak elmesélte, hogy a pletykák ellenére a producerrel a Barátok köztből való kiválása után is barátok maradtak.

Havonta egyszer összeülünk egy kávéra, nosztalgiázunk. Tavasszal is erre készültem, aztán egy óra múlva váratlanul rátért a tárgyra

– idézte fel, majd hozzátette, anyagi okai is voltak, hogy Kamilla szerepére igent mondott.

Anyám halálakor eladtam az ő és az én lakásomat is. Gondoltam a kamatokból kényelmesen megélek. Na, ez nem így lett, habár tartalékom van. Dolgoznom kell, a nyugdíjamból nem tudnék megélni. Háromszor annyiba kerül a pesti és a pécsi lakásom rezsije, mint a nyugdíjam

 – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top