nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka Várkonyi Andrásról

Nem csitulnak a kedélyek Fodor Zsókáék körül: „Neki megvan rólam a véleménye, nekem is megvan róla”

De a színésznő inkább magában tartja, mit gondol.

Hétfőn robbant a hír, hogy Fodor Zsóka és Várkonyi András közel 50 éven át tartó barátsága végérvényesen tönkrement. Mint kiderült, a két színész között régóta tartott a konfliktus, ám a helyzet csak nemrég mérgesedett el igazán. 

Várkonyi András és Fodor Zsóka

Fotó: Rákosi Péter

András állítja, a színésznő többször is cserben hagyta őt. „Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek. Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nem csak emberi probléma, hanem szakmai is” – nyilatkozta a Barátok közt Vili bácsija, majd hozzátette, nem haragszik Zsókára, de többet nem dolgoznak együtt. 

Ezt követően a színésznő köpni-nyelni nem tudott és nem értette, hogyan alázhatta meg ennyire egykori jó barátja. Zsóka a Tények Plusznak beszélt az érzéseiről. 

Neki megvan rólam a véleménye, nekem is megvan róla, de én az enyémet magamban tartom. Csak azzal fejezem ki, hogy nem lépek fel vele többet. (…) Elég nehéz volt a szerepre koncentrálnom, mert járt az agyam, hogy mi ütött az Andrisba. Hát az, hogy ő kiábrándult belőlem, hát igen, vannak dolgok köztünk, amik miatt én már régebb óta kiábrándultam belőle, de ezért én nem hívok újságírót

– fogalmazott a színésznő, aki kapcsolatukról már csak múlt időben beszél, pedig hozzátette, korábban senkire nem cserélte volna le Várkonyit. „Amikor fölhoztak férfiakat, hogy kivel cserélném le Andrist és a Robert De Nirótól kezdve, a Szőke Zoli, a Németh Kristóf, és mondtam, ezért nem cserélném le, azért nem cserélném le.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top