nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka magánélete

Fodor Zsóka: „Ami miatt a nők megőrülnek, a szex, az engem már nem érdekel”

A színésznő igen részletesen beszélt a magánéletéről.

Fodor Zsóka a Bestnek adott interjút, melyben mesélt többek között az öregedésről, illetve a férfiakkal való kapcsolatáról is. A 81 éves színésznő például nem szégyelli a testét, egyrészes fürdőruhát örömmel hord, bikinit viszont főiskolás korában viselt utoljára, mert volt egy műtétje, ami miatt lett egy heg a hasán.

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka (Fotó: Schumy Csaba)

„Én ezzel a vágással kétszer férjhez mentem, hogy a flörtjeimről és egyéb kapcsolataimról már ne is beszéljek. (…) Egyébként azon vettem észre, hogy mégiscsak öregszem, hogy mindig gyönyörű fehérneműt veszek magamnak. Ha bárhol rosszul lennék, és mentőt kellene hívni, csettintsenek a mentősök, milyen szép és gusztusos fehérneműje van Magdi anyusnak” – mesélte Fodor Zsóka, akinek állítása szerint legalább 20 éve nem hiányzik férfi az életéből.

„Ami miatt a nők megőrülnek, a szex, az engem már nem érdekel. Azért, hogy én főzzek, mossak valakire, hogy esetleg a nálam fiatalabb férfira elköltsem a keservesen összekuporgatott pénzemet, azt már nem. Ahogy mondtam, csodálatos barátaim vannak, ha akarok, velük vagyok, de imádok egyedül lenni, soha nem unatkozom, nekem férfi legalább 20 éve nem hiányzik az életemből” – magyarázta a híresség, aki korábban anyagi gondjairól vallott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top