53 éves a Rosalinda sztárja, Thalía, de ránézésre 15 évet letagadhatna

nlc | 2024. Augusztus 26.
Emlékszel a Rosalindára? A szappanopera gyönyörű főszereplője, Thalía azóta is ugyanolyan lenyűgöző, pedig épp most töltötte be az 53. születésnapját.

Az ezredfordulón Thalía volt a szappanoperák legnagyobb királynője. És ezt nem csak úgy mondjuk: Thalíát tényleg a Telenovellák királynője jelzővel illetik, de joggal nyerte el a Szépség császárnője megnevezést is. Ahogy első mexikói énekesnőként a Hírességek sétányán is csillagot kapott. Merthogy Thalía nemcsak a Rosalinda ikonikus főszereplője, hanem eszméletlenül sikeres énekesnő is, aki több, mint 50 millió albumot adott el.

Thalía ma ünnepli az 53. születésnapját, ennek alkalmából pedig az alábbi galériában megmutatjuk, milyen hihetetlenül keveset változott a sztár a Rosalinda óta. 

thalía rosalinda nlc

A 28 éves Thalía mindannyiunkat elvarázsolt az ezredfordulókor készült Rosalindában. (Fotó: IMDb)

thalía 2003 nlc

Tudtad, hogy Thalía nem csupán szappanoperasztár, de elismert énekesnő is? Így festett 2003-ban, amikor betört az amerikai piacra. (Fotó: Gregg DeGuire/WireImage)

thalía 2014 nlc

Mi sem hisszük el, de Thalía itt nem a rosalindás időkből mosolyog a kamerákba: ez a fotó pontosan 10 évvel ezelőtt, 2014-ben készült, mikor a sztár 43 éves volt. (Fotó: Jim Spellman/WireImage)

thalía 2021 nlc

2021-re nagyjából az egyetlen dolog, amiben Thalía változott, az a hajszíne. Pedig ebben az évben töltötte az 50-et. (Fotó: John Parra/Getty Images for The Latin Recording Academy)

thalía 2022 nlc

A 2022-es Latin Grammy-díj Az év embere kategória díjátadójának vörös szőnyegén ilyen lelkesen sétált be Thalía. (Fotó: Rodrigo Varela/Getty Images for The Latin Recording Academy)

thalía 2023 nlc

Elnézést, de ki néz ki ennyire bombán az ötvenes éveiben?! Hát Thalía a 2023-as MTV Video Music Awardson. (Fotó: Christopher Polk/Variety via Getty Images)

thalía 2024 nlc

És így néz ki Thalía manapság, 2024-ben: 53 éves, igazi örökijfú díva. (Fotó: David Becker/Getty Images)

via

Exit mobile version